...

10 πολλά υποσχόμενα νομίσματα της αγοράς κρυπτονομισμάτων

Ανερχομενα κρυπτονομισματα: ποιό να επιλέξετε;

Περιεχόμενα:

Κάθε μέρα, δεκάδες – πιθανότατα εκατοντάδες – ανερχομενα κρυπτονομίσματα εμφανίζονται στην αγορά. Στην πραγματικότητα, η προσφορά των κρυπτονομισμάτων που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά έχει ξεπεράσει τα 20000. Η αλήθεια είναι ότι η πλειονότητα από αυτά δεν θα φτάσει ποτέ σε καμία ουσιαστική αξία. Τα περισσότερα ψηφιακά νομίσματα που εμφανίζονται, γίνονται φούσκες προς το τέλος της ημέρας

Πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στην Ελλάδα

Επενδυτική πλατφόρμα
Capital

Τι μας αρέσει

Πάνω από 6.100 παγκόσμιες αγορές
Πρότυπα ασφάλειας δεδομένων PCIς
Ρυθμίζεται από τις FCA, ASIC, CySEC, NBRB και FSA
Ξεκινήστε συναλλαγές
Επενδυτική πλατφόρμα
eToro

Τι μας αρέσει

Η δυνατότητα αυτόματης αντιγραφής των ενεργειών άλλων επενδυτών
Bitcoin, Ethereum και 60+ άλλα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης στα χέρια σας
Πραγματοποιήστε συναλλαγές με διάφορα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία
Ξεκινήστε συναλλαγές

Αυτό εγείρει το ερώτημα, ποιο είναι το κρυπτονόμισμα που αξίζει να επενδύσετε σε αυτό το 2022; Ποιο νέο ψηφιακό νόμισμα έχει τη μεγαλύτερη πιθανότητα να πετύχει στο μέλλον και να φέρει στον επενδυτή το μεγαλύτερο όφελος;

Ας βουτήξουμε κατευθείαν σε αυτό.

10 πολλά υποσχόμενα νομίσματα 2022

Όπως θα δείτε, τα περισσότερα από αυτά είναι εξειδικευμένα ψηφιακά προϊόντα.

 1. ApeCoin (APE) – Προοδευτικό νόμισμα της αγοράς κρυπτονομισμάτων 2022
 2. STEPN (GMT) – Το πιο συνηθισμένο νόμισμα για μια εφαρμογή τυχερών παιχνιδιών
 3. Solana (SOL) – Γνωστό  Token Smart Contract Blockchain
 4. Polygon (MATIC) – Δημοφιλές σύμβολο για το επίπεδο κλιμάκωσης 2
 5. The Sandbox (SAND) – Best Metaverse Crypto Asset
 6. Shiba Inu (SHIB) – Το πιο αποτελεσματικό νόμισμα 2022
 7. Shen (SHEN) – Το καλύτερο αλγοριθμικό Stablecoin
 8. Binance Coin (BNB) – Το καλύτερο κρυπτονόμισμα εισηγμένο στο χρηματιστήριο το 2022
 9. Uniswap (UNI) – Το καλύτερο αποκεντρωμένο Token ανταλλαγής
 10. Chainlink (LINK) – Το καλύτερο Token διαλειτουργικότητας

Σύντομη ανάλυση των 10 τοπ ανερχομενων κρυπτονομισμάτων το 2022

Σε αυτή την ενότητα, συζητάμε λεπτομερώς εξετάζουμε την προηγούμενη δράση των τιμών τους και εξετάζουμε την αναμενόμενη μελλοντική τους απόδοση.

Ανερχομενα κρυπτονομισματα: τα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα σήμερα

ApeCoin (APE) – Προοδευτικό νόμισμα της αγοράς κρυπτονομισμάτων 2022

Το ApeCoin είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές από τα κρυπτονομίσματα που κόβονται το 2022. Και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας με τα καλύτερα ανερχομενα κρυπτονομισματα το 2022 – όχι μόνο λόγω της θερμής υποδοχής που απολαμβάνει από την κοινότητα κρυπτο επενδυτών, αλλά και λόγω του πολλά υποσχόμενου μέλλοντός του.

Το ApeCoin, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022, είναι το utility, αποτέλεσμα της συνεργασίας, μεταξύ της πλατφόρμας NFT – το BAYC και του MAYC. Η NFT σήμερα παίζει πρωταρχικό ρόλο στην αγορά και παραγωγή των κρυπτονομισμάτων, λόγω του ανεξάρτητα χαρακτήρα της πλατφόρμας, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία των ανεξαρτήτων εφαρμογών (Dapps) και περιουσιακών στοιχείων (tokens).

Αυτοί έχουν καταφέρει να συσπειρώσουν μια τεράστια crypto κοινότητα  γύρω από το ApeCoin, οι αλληλεπιδράσεις και το ενδιαφέρον της οποίας για το νόμισμα το έχουν βοηθήσει να καταταγεί μεταξύ των 40 πιο πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης, να καταχωριστεί σε όλα τα δημοφιλή ανταλλακτήρια και να διατηρήσει μια συνολική θετική ανοδική τάση εν μέσω του χειμώνα της κρυπτογράφησης.

Προχωρώντας προς τα εμπρός, οι προγραμματιστές του ApeCoin επιδιώκουν να αυξήσουν τις περιπτώσεις χρήσης του token. Ξεκίνησαν με την έναρξη του metaverse “Otherside” και έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι θα ξεκινήσουν το δικό τους mainnet. Όλα αυτά, καθώς και το αυξανόμενο ενδιαφέρον των επενδυτών για το token καθώς και η ανάκαμψη της αγοράς αναμένεται να προκαλέσουν άνοδο των αξιών των token APE τους επόμενους μήνες.

Στα επόμενα 5 και 10 χρόνια, οι αισιόδοξοι επενδυτές αναμένουν ότι οι τιμές των κουπονιών APE θα ανατιμηθούν κατά 2800% και 4000% και θα φτάσουν τα 170 και 250 ευρώ αντίστοιχα.

STEPN (GMT) – Το πιο συνηθισμένο νόμισμα για μια εφαρμογή τυχερών παιχνιδιών

Το GMT είναι το εγγενές token που σχετίζεται με το πρωτόκολλο STEPN που εστιάζει στην ευεξία, τον τρόπο ζωής και τα παιχνίδια blockchain. Είναι επίσης ένα από τα token με τις καλύτερες επιδόσεις που έχουν χτιστεί στην ταχέως ανερχόμενη αλυσίδα μπλοκ Solana και αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μπήκε στη λίστα μας με τα καλύτερα ανερχομενα κρυπτονομισματα το 2022.

Το STPEN είναι ένα πρωτόκολλο βασισμένο στο blockchain, που είναι αφιερωμένο στη γυμναστική, την ευεξία και την υγιεινή διαβίωση. Επιδιώκει να φέρει επανάσταση στη βιομηχανία υγείας και ευεξίας των 5 τρισεκατομμυρίων ευρώ με τα εργαλεία Web3 και Gamefi. Σε αντίθεση με τα συμβατικά εργαλεία γυμναστικής και ευεξίας, το STEPN ανταμείβει τους χρήστες της πλατφόρμας του για τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης με τα GMT tokens.

Η προσοχή που έχει δώσει ο κόσμος στην υγιεινό τρόπο ζωής, που έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν μπορεί να εξηγήσει την υπερπροσφορά σε αυτό το πρωτόκολλο, το αυξανόμενο ενδιαφέρον των επενδυτών για το GMT, την αυξανόμενη κοινότητα της STEPN και τη συνολική θετική απόδοση των κουπονιών GMT πάνω από 10000%.

Το STEPN αναμένεται να συνεχίσει να προσελκύει χρήστες στην πλατφόρμα γυμναστικής και ευεξίας του. Η κοινότητα της αγοράς των κρυπτονομισμάτων, και το ενδιαφέρον των επενδυτών για το GMT αναμένεται επίσης να συνεχίσουν να αυξάνονται. Και όλα αυτά, καθώς και η ανάκαμψη της αγοράς, η αυξανόμενη δημοτικότητα της Solana και η αυξημένη προσοχή στις τεχνολογίες WEB3 αναμένεται να συμβάλουν στην πρόκληση μιας τεράστιας αύξησης της αξίας των κουπονιών GMT.

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας, οι αισιόδοξοι αναμένουν ότι το GMT θα φτάσει στην αξία των περίπου 40 ευρώ. Αυτό μεταφράζεται σε κέρδος αξίας 5000% και επιβεβαιώνει γιατί θα πρέπει να προσθέσετε το GMT στη λίστα παρακολούθησης των καλύτερων νέων κρυπτονομισμάτων το 2022.

Solana (SOL) – Γνωστό  Token Smart Contract Blockchain

Η Solana είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα έξυπνων συμβάσεων και, αναμφισβήτητα, η πιο τρομερή απειλή για τη πρωταρχική θέση του Ethereum ως το πιο χρήσιμο δίκτυο blockchain. Αν και υπάρχει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, το χαρακτηρίζουμε ανάμεσα στα καλύτερα ανερχομενα κρυπτονομισματα το 2022, λόγω του αναπτυσσόμενου οικοσυστήματος και του πολλά υποσχόμενου μέλλοντός του.

Στο αποκορύφωμά, από τον Νοέμβριο του 2021, οι τιμές των SOL token ήταν πάνω από την τιμή της ICO κατά σχεδόν 120000%. Τα περισσότερα από αυτά τα κέρδη μπορούν να αποδοθούν στο goring οικοσύστημα της Solana. Στο πρόσφατο παρελθόν, οι προγραμματιστές της Solana έχουν λανσάρει προγράμματα και εφαρμογές Web3, επιτυχημένα νομίσματα meme, δημοφιλή Defi και dApps, metaverses, ακόμη και NFTs.

Αυτά, καθώς και το γεγονός ότι η Solana είναι επίπεδα πάνω από τους ανταγωνιστές της, όπως το Ethereum, όσον αφορά τις χρεώσεις, και τις ταχύτητες επεξεργασίας συναλλαγών, έχουν φτάσει τη Solana στην κορυφή της δημοτικότητας. Αυτό έχει δει το επίπεδο της δραστηριότητας των προγραμματιστών και των συνεργασιών τόσο εντός όσο και εκτός αλυσίδας να αυξάνεται τρομερά στο πρόσφατο παρελθόν.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Solana είναι μάρτυρας 1000+ ενεργών μηνιαίων προγραμματιστών. Επίσης, έχουν ξεκινήσει περισσότερα από 350 έργα κρυπτογράφησης στο δίκτυό της. Και προχωρώντας προς τα εμπρός, αναμένουμε ότι το επίπεδο της δραστηριότητας των προγραμματιστών θα αυξηθεί. Αναμένουμε επίσης ότι αυτά τα έργα θα αυξήσουν τη βάση των χρηστών τους, και όλα αυτά θα έχουν ως αποτέλεσμα να εκτοξεύσουν τις τιμές των token της Solana σε νέα ύψη – εξ ου και η συμπερίληψη της SOL στη λίστα με τα καλύτερα κρυπτονομίσματα.

Μέχρι το 2025, οι επενδυτές αναμένουν ότι η SOL θα σημειώσει άνοδο άνω του 3000% και θα φτάσει τα 1200 ευρώ, πριν κλιμακωθεί περαιτέρω και φτάσει τα 5000 ευρώ μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Polygon (MATIC) – Δημοφιλές σύμβολο για το επίπεδο κλιμάκωσης 2

Το Polygon είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και τα πιο πολύτιμα πρωτόκολλα κλιμάκωσης στρώματος-2 που επιδιώκουν να λύσουν τις προκλήσεις κλιμάκωσης και αμοιβής αερίου που αντιμετωπίζει το blockchain του Ethereum. Ελπίζει να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα του δικτύου έναντι της Solana και του Cardano και να γίνει πιο φιλικό προς τους προγραμματιστές.

Στο πρόσφατο παρελθόν, για παράδειγμα, το Polygon έχει αναπτύξει το οικοσύστημά του. Για παράδειγμα, πάνω από 19000+ dApps έχουν δημιουργηθεί στο Polygon, πλατφόρμες DeFi όπως το Aave και το Uniswap V3, πλατφόρμες Web3 όπως το DraftKings και αγορές NFT όπως το OpenSea έχουν αξιοποιήσει την αποτελεσματικότητα του Polygon. Μεγάλες εταιρείες όπως Adidas και Prada έχουν επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ανάπτυξη στο Ethereum μέσω του Polygon.

Το ενδιαφέρον των επενδυτών για τα κουπόνια MATIC έχει επίσης εκτοξευθεί. Αυτό αποδεικνύεται από τον αριθμό των πορτοφολιών που κατέχουν οι εταιρείες MATIC, καθώς και από την αυξημένη χρηματοδότηση από γνωστούς επενδυτές επιχειρηματικών κεφαλαίων με επίκεντρο το κρυπτονόμισμα, όπως η Sequoia Capital και η Tiger Global.

Προχωρώντας προς τα εμπρός, αναμένουμε περισσότερα εμπορικά σήματα να ξεκινήσουν σε αυτό το πρωτόκολλο κλιμάκωσης Layer-2. Αυτό, καθώς και η ανάκαμψη της αγοράς των κρυπτονομισμάτων, η αναβάθμιση του Ethereum 2.0 και η επιτάχυνση της υιοθέτησης της αλυσίδας μπλοκ αναμένεται να εκτοξεύσουν τις τιμές των token MATIC σε πρωτοφανή ύψη. Αυτά θα μπορούσαν να το βοηθήσουν να συσπειρωθεί και να φτάσει τα 7 ευρώ έως το 2025 και περαιτέρω να φτάσει τα 20 ευρώ έως την αλλαγή της δεκαετίας.

The Sandbox (SAND) – Best Metaverse Crypto Asset

Το Sandbox ενσωματώνει τρεις αναδυόμενες τεχνολογίες κρυπτογράφησης σε μία, δηλαδή το μοντέλο play-to-earn, τα NFTs και το Metaverse. Πρόκειται για ένα metaverse παιχνιδιών που επιτρέπει στους παίκτες να κερδίζουν όταν παίζουν και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και να πωλούν και να ανταλλάσσουν τη εικονικά στοιχεία που βρίσκονται εδώ ως NFTs. Το σχετικά νέο metaverse έχει τεράστια επιτυχία και σήμερα καταγράφει περισσότερους από 300.000 ενεργούς μηνιαίους χρήστες.

Αυτή η επιτυχία του παρελθόντος, η ενσωμάτωση των ταχέως ανερχόμενων τεχνολογιών και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους χαρακτηρίζουμε το The Sandbox μεταξύ των καλύτερων νέων κρυπτονομισμάτων το 2022.

Μας άρεσε επίσης το γεγονός ότι το The Sandbox διαθέτει έναν σταθερό οδικό χάρτη με επαναστατικές προοπτικές. Σχεδιάζει, για παράδειγμα, να εισαγάγει περισσότερα παιχνίδια στο metaverse. Επιδιώκει επίσης να εισαγάγει περισσότερες δραστηριότητες που προσελκύουν χρήστες στην πλατφόρμα, όπως η διοργάνωση εικονικών συναυλιών. Και τελικά, επιδιώκει να μετατρέψει αυτά τα metaverses στη μεγαλύτερη αποκεντρωμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Η υπόσχεση για ένα μαζικά επιτυχημένο μέλλον του Sandbox έχει κάνει την πλατφόρμα αγαπητή σε διάφορες μάρκες και σε πλήθος επενδυτών. Προχωρώντας προς τα εμπρός, αναμένουμε ότι περισσότερες εταιρείες και επενδυτές θα μαζευτούν στο The Sandbox, κατακτώντας ουσιαστικά τις τιμές των token SAND σε απίστευτα ύψη.

Μέχρι το 2025, αναμένεται ότι θα έχει κάνει ράλι κατά 1500% για να φτάσει τα 15 ευρώ και κατά 4000% για να φτάσει τα 40 ευρώ μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.

Shiba Inu (SHIB) – Το πιο αποτελεσματικό νόμισμα 2022

Το Shiba Inu είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και το δεύτερο πιο πολύτιμο νόμισμα meme. Δημιουργήθηκε με σκοπό να αντικαταστήσει το Dogecoin ως το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα, το Shiba Inu έγινε πρωτοσέλιδο στο αποκορύφωμα της εξέλιξης της αγοράς κρυπτογράφησης στις αρχές του 2021, όταν η αξία του εκτοξεύτηκε κατά περισσότερο από 5 εκατομμύρια τοις εκατό.

Σημείωσε εξίσου σημαντική άνοδος και απέφερε πολλά χρήματα στους πρώτους επενδυτές του κατά τη διάρκεια του ράλι της μίνι αγοράς στα τέλη του 2021. Αυτό έχει πείσει την πλειοψηφία των επενδυτών ότι με κάθε ράλι της αγοράς, το Shiba Inu θα κάνει τους επενδυτές του απίστευτα πλούσιους

Για να συμπληρώσουν τη διαφημιστική εκστρατεία που συνοδεύει ένα ράλι της αγοράς, οι επενδυτές του Shiba Inu έχουν καταλήξει σε πολλές άλλες στρατηγικές που αποσκοπούν στην αύξηση των περιπτώσεων χρήσης των μάρκων SHIB. Αυτό, ελπίζουν να το επιτύχουν με την επέκταση του οικοσυστήματος Shiba Inu. Για αρχή, έχουν επινοήσει την αγορά SushiSwap NFT και ένα Launchpad για νομίσματα meme. Επίσης, κυνηγούν ενεργά συνεργασίες με διάφορες μάρκες ηλεκτρονικού εμπορίου και δεσμεύονται να αυξήσουν τον ρυθμό καύσης για τα κουπόνια SHIB.

Όλα αυτά αναμένεται να αυξήσουν τις τιμές των Token Shiba Inu σε απίστευτα ύψη. Αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι – και όπως πολύ σωστά το έχουν θέσει πολλοί – το SHIB δεν μπορεί να καεί μόνο του σε €1. Είναι επίσης πολύ πιθανό ότι οι τιμές των συμβόλων SHIB δεν θα ανέβουν ποτέ σε €0,1 ή €0,01. Αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει το νόμισμα-μνημείο να αυξήσει εκθετικά το κρυπτογραφικό χαρτοφυλάκιό σας.

Shen (SHEN) – Το καλύτερο αλγοριθμικό Stablecoin

Το Luna και το Terra UST μπορεί να έχουν καταρρεύσει. Αλλά οι δύο αυτές εταιρείες μας δίδαξαν ότι υπάρχει πραγματική και επείγουσα ανάγκη για ένα σταθερό νόμισμα που δεν επικεντρώνεται στο fiat νόμισμα – ένα αλγοριθμικό σταθερό νόμισμα. Το Cardano – το πιο ασφαλές δίκτυο blockchain και το COTI επιδιώκει να καλύψει αυτό το κενό με το νόμισμα Shen που χρησιμεύει ως αποθεματικό νόμισμα για το αλγοριθμικό σταθερό νόμισμα Djed.

Στην κορύφωσή του, το Luna ήταν 15000% πάνω από την τιμή του ICO.

Η πλειονότητα των αναλυτών και των επενδυτών κρυπτογράφησης είναι πεπεισμένοι ότι το Shen έχει αυτό που χρειάζεται για να αντικατοπτρίσει την επιτυχία του Luna. Αλλά τι το εμποδίζει από το να καταρρεύσει, όπως η Luna – θα πρέπει να αναρωτιέστε; Λοιπόν, η απάντηση σε αυτό είναι ότι ο σχεδιασμός του Shen, σε αντίθεση με τον Luna, έχει ελεγχθεί από ομότιμους και έχουν εντοπιστεί και σφραγιστεί όλα τα πιθανά κενά.

Επιπλέον, οι προγραμματιστές του είναι ήδη εξοικειωμένοι με τις προκλήσεις που οδήγησαν στην αποτυχία του Luna και έχουν θέσει σε εφαρμογή τις κατάλληλες διασφαλίσεις για να αποτρέψουν την επανάληψή τους σε αυτό το έργο που βασίζεται στην Cardano.

Binance Coin (BNB) – Το καλύτερο κρυπτονόμισμα εισηγμένο στο χρηματιστήριο το 2022

Το Binance Coin είναι το εγγενές νόμισμα για την έξυπνη αλυσίδα Binance. Αποδίδει τη δημοτικότητά του στη στενή σύνδεσή του με το Binance – το μεγαλύτερο και πιο ρευστό ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης στον κόσμο. Η δημοτικότητα του BNB θα μπορούσε επίσης να αποδοθεί στις αυξανόμενες περιπτώσεις χρήσης του τόσο στο ανταλλακτήριο όσο και στην πλατφόρμα έξυπνων συμβάσεων.

Πρώτον, οι περιπτώσεις χρήσης του κουπονιού έχουν ανοδική πορεία, ιδίως στην πληρωμή αμοιβών στο ανταλλακτήριο και ως χρησιμότητα στην πλατφόρμα έξυπνων συμβάσεων. Δεύτερον, η Binance έχει αυξήσει σταθερά τον ρυθμό καύσης των νομισμάτων BNB, γεγονός που μειώνει την προσφορά τους έναντι μιας αυξανόμενης ζήτησης.

Άλλοι περιλαμβάνουν το γεγονός ότι το altcoin έχει αποδείξει την ανθεκτικότητά του επιβιώνοντας από μαζικές καταρρεύσεις κρυπτογράφησης και σημειώνοντας γρήγορη ανάκαμψη. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά ρευστό και εύκολα προσβάσιμο.

Μέχρι το 2025, οι προβλέψεις αναμένουν ότι τα μάρκες BNB θα έχουν αυξηθεί κατά περίπου 1500% για να φτάσουν τα 3500 ευρώ και κατά 4200% μέχρι την αλλαγή της δεκαετίας για να φτάσουν τα 10000 ευρώ.

Uniswap (UNI) – Το καλύτερο αποκεντρωμένο Token ανταλλαγής

Το Uniswap είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια και με βάση χρηστών περισσότερους από 2 εκατομμύρια συναλλασσόμενους μέχρι το τέλος του 2021. Είναι επίσης μία από τις πιο ρευστές πλατφόρμες DeFi – κατατάσσεται στη 2η θέση από το DeFi Pulse με περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια ευρώ σε συνολική αξία που έχει κλειδώσει. Μέχρι στιγμής, το Uniswap έχει ενσωματωθεί σε 300+ προγράμματα και εφαρμογές DeFi, γεγονός που έχει συμβάλει στην ενίσχυση των περιπτώσεων χρήσης των token UNI.

Στο αποκορύφωμά τους, τα μάρκες UNI ήταν 11000%+ πάνω από την εισαγωγική τους τιμή. Και ενώ μπορεί να έχουν δεχτεί το χτύπημα από την τρέχουσα συρρίκνωση της αγοράς, αναμένουμε να ανακάμψουν γρήγορα και να κυνηγήσουν νέα ρεκόρ τιμών.

Αλλά αναγνωρίζουμε επίσης την αυξανόμενη ανάγκη για ιδιωτικότητα και ανωνυμία μεταξύ των επενδυτών κρυπτογράφησης – την οποία αντιμετωπίζουν τα DEX όπως το Uniswap. Επιπλέον, η Uniswap παρουσιάζει στον επενδυτή του token UNI μια παθητική ευκαιρία δημιουργίας εισοδήματος στο όνομα της συνεισφοράς ρευστότητας στο DEX της Uniswap.

Chainlink (LINK) – Το καλύτερο Token διαλειτουργικότητας

Μέσω του δικτύου oracle, το Chainlink δίνει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να γράφουν ασφαλέστερα και ακριβέστερα έξυπνες συμβάσεις συνδέοντας το blockchain με τα δεδομένα εκτός αλυσίδας. Και οι περιπτώσεις χρήσης του επεκτείνονται πέρα από το Ethereum σε κάθε άλλη πλατφόρμα έξυπνων συμβάσεων στην αγορά.

Τα ποσοστά υιοθέτησης της Chainlink και της τεχνολογίας Oracle έχουν αυξηθεί. Έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρείες εντός και εκτός αλυσίδας που επιθυμούν να δημιουργήσουν πιο ακριβείς και ασφαλείς έξυπνες συμβάσεις. Το ενδιαφέρον των επενδυτών για το νόμισμα αυξάνεται σταθερά. Και όλα αυτά βοήθησαν το δίκτυο να αυξήσει την εισαγωγική του τιμή κατά περισσότερο από 31000% όταν κορυφώθηκε στα μέσα του 2021.

Κοιτάζοντας στο μέλλον, η Chainlink ετοιμάζει περισσότερες έξυπνες συμβάσεις πάνω στο blockchain . Η ομάδα ανάπτυξής της επιδιώκει επίσης να καταστήσει το δίκτυο Oracle πιο χρήσιμο για αναδυόμενες τεχνολογίες κρυπτογράφησης όπως το Web3 και τα NFTs – κάτι που θα ενίσχυε περαιτέρω τις περιπτώσεις χρήσης των μαρκών LINK.

Όλα αυτά, μαζί με την ταχύτερη υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain, αναμένεται να συμβάλουν στον κατακλυσμό των τιμών των token LINK πάνω από τα 100 ευρώ έως το 2025 και έως τα 300 ευρώ έως την αλλαγή της δεκαετίας.

Πού να αγοράσετε τα καλύτερα ανερχομενα κρυπτονομισματα το 2022;

Τα 10 καλύτερα ανερχομενα κρυπτονομισματα για αγορά που έχουμε συζητήσει εδώ και παραπάνω είναι μαζικά δημοφιλή. Ως εκ τούτου, έχουν εισαχθεί σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο.

τρία παρακάτω ανταλλακτήρια

 1. eToro – Διαθέτει μια εξαιρετικά διαισθητική διεπαφή χρήστη, είναι διαφανές με τις χρεώσεις και ενσωματώνει εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης και αντιγραφής συναλλαγών.
 2. Coinbase – Το καλύτερο μέρος για την άμεση αγορά νέων κρυπτονομισμάτων. Το Coinbase είναι επαρκώς ρευστό, διαθέτει το εργαλείο άμεσης αγοράς και διατηρεί μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή.
 3. Binance – Το καλύτερο μέρος για την αγορά νέων κρυπτονομισμάτων με χαμηλές χρεώσεις. Το Binance είναι το πιο ρευστό ανταλλακτήριο, υποστηρίζει πολλές επιλογές των νέων κρυπτονομισμάτων και των ζευγών διαπραγμάτευσησ τους και διασφαλίζει τις καταθέσεις των πελατών.

Πώς να αγοράσετε τα καλύτερα ανερχομενα κρυπτονομισματα το 2022 στο eToro;

Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να αγοράσετε κρυπτονόμισμα στο eToro:

Βήμα 1: Εγγραφή στο eToro

Στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο του eToro και κάντε κλικ στην καρτέλα “Εγγραφή τώρα” για να ξεκινήσει η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού. Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής που θα εμφανιστεί εισάγοντας τα βασικά προσωπικά σας στοιχεία.

Βήμα 2: Επαλήθευση ταυτότητας

Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής στην πολυ ρυθμιζόμενη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης, θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Απλά ανεβάστε την ταυτότητα, το διαβατήριο ή την άδεια οδήγησης. Θα λάβετε την ειδοποίηση έγκρισης λογαριασμού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Βήμα 3: Κατάθεση 

Μόλις εγκριθεί ο λογαριασμός σας, περάστε στο προφίλ σας, και διαλέξετε “Κατάθεση”. Επιλέξετε το νόμισμα με τον οποίο επιθυμείτε να γίνει η συναλλαγή, και τον τρόπο μεταφοράς χρημάτων.

Βήμα 4: Αναζητήστε το κρυπτονόμισμα

Πάλι στο προφίλ του χρήστη, κάντε κλικ στο εικονίδιο “Discover” (Ανακάλυψη) και στη λίστα των υποστηριζόμενων κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων επιλέξτε “Crypto”. Στη συνέχεια, προχωρήστε στην αναζήτηση του νέου κρυπτονομίσματος που θα θέλατε να αγοράσετε είτε χρησιμοποιώντας την επιλογή αναζήτησης είτε κάνοντας κύλιση στη λίστα των κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζονται από το eToro.

Βήμα 5: Αγοράστε ένα νέο κρυπτονόμισμα

Επιλέξτε να “αγοράσετε” το νέο κρυπτονόμισμα. Θα εμφανιστεί μια καρτέλα συναλλαγών, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε την αγορά υποδεικνύοντας τον αριθμό των νομισμάτων που θέλετε να αγοράσετε ή το ποσό που θέλετε να δαπανήσετε για την αγορά του ψηφιακού νομίσματος. Πατήστε το κουμπί “Άνοιγμα συναλλαγών” για να ξεκινήσετε την αγορά.

Προσοχή!

⚠️ Εμείς δεν δίνουμε συμβουλές χρηματοοικονομικού χαρακτήρα! Απλώς παρουσιάζουμε τις πληροφορίες από διαφορετικές οπτικές γωνίες! ⚠️
Petros Lorelis
Συγγραφέας και ειδικός: Πέτρος Λορέλης
Επαφές:
Twitter: @Petros_Lorelis
LinkedIn: Πέτρος Λορέλης