...

Η ομάδα μας

Η ομάδα έμπειρων διαπραγματευτών μας είναι μια ομάδα ταλαντούχων ατόμων, που ειδικεύονται στη διαπραγμάτευση μετοχών και άλλων χρηματοπιστωτικών μέσων. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα εμπειριών στον τομέα αυτό και είμαστε πάντα έτοιμοι να μοιραστούμε τις γνώσεις μας μαζί σας.

Ίκαρος Μιχαηλίδης

ikaros michaelidis

Ο Ίκαρος Μιχαηλίδης είναι ειδικός στις συναλλαγές και σύμβουλος στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Εργάζεται στον τομέα αυτό από το 2017 και έχει διατελέσει οικονομικός αναλυτής σε διάφορες εταιρείες εμπορικών συναλλαγών.

Ήταν επίσης ένας από τους πρώτους εμπόρους που χρησιμοποίησε αλγοριθμικές στρατηγικές καθώς και νευρωνικά δίκτυα για αυτοματοποιημένες συναλλαγές.

Ο Ίκαρος γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μετακόμισε στο Λονδίνο σε ηλικία 13 ετών. Σπούδασε οικονομικά και χρηματοοικονομικά στο London School of Economics, αποκτώντας πτυχίο σε ηλικία 18 ετών.

Γεώργιος Καλλίδης

Georgios Callidus

Ο Γεώργιος Καλλίδης είναι έμπορος και ιδρυτής της Netlaw, μιας εταιρείας συναλλαγών που προσφέρει εκπαίδευση, καθοδήγηση και καθοδήγηση σε εμπόρους.

Το πρώιμο ενδιαφέρον του Γεώργιος για τα χρηματοοικονομικά ξεκίνησε από τον πατέρα του, ο οποίος ήταν επιχειρηματίας και του έμαθε πώς να διαβάζει οικονομικές καταστάσεις και να κατανοεί τα βασικά στοιχεία των επενδύσεων. Έμαθε για το χρηματιστήριο από τον πατέρα του, ο οποίος αγόραζε και πωλούσε μετοχές.