...

Πως αγοραζω το Dogecoin: τι πρέπει να γνωρίζουν οι επενδυτές;

Πως αγοραζω το Dogecoin: τι πρέπει να γνωρίζουν οι επενδυτές;

Για χρόνια, το Dogecoin δεν λαμβανόταν σοβαρά υπόψη από τους παίκτες της αγοράς, με αξία του νομίσματος να μην υπερβαίνει 10 σεντς . Αλλά τα τελευταία χρόνια, το νόμισμα με θέμα το σίμπα ινου έχει βρει μια θέση μεταξύ των πιο πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων στις μεγάλες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Μια επενδυτικές πλατφόρμες για Dogecoin


Ο απλούστερος τρόπος για να αγοράσετε Dogecoin είναι σε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, όπου μπορείτε να αγοράσετε Dogecoin για δολάρια ΗΠΑ ή μερικές φορές για άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Άλλες επιλογές για να αποκτήσετε Dogecoin περιλαμβάνουν τη λήψη του ως πληρωμή για ένα αγαθό ή μια υπηρεσία.

Ορισμένοι χρήστες εξορύσσουν επίσης το Dogecoin, ως ανταμοιβή για τη βοήθεια στην επαλήθευση των συναλλαγών στο δίκτυό του, αλλά αυτή είναι μια περίπλοκη διαδικασία που μπορεί να είναι δύσκολη για τους αρχάριους.

Το Dogecoin διαθέτει μία από τις πιο παθιασμένες κοινότητες χρηστών στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Όμως, μην ενστερνίζεστε μόνο τη διαφημιστική εκστρατεία. Πριν προσθέσετε το Dogecoin στο χαρτοφυλάκιό σας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε σε τι μπλέκεστε. Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας ξεκινήσετε επενδύσεις στο Dogecoin.

Πώς θα ταιριάξει το Dogecoin στο χαρτοφυλάκιό σας;

Δεδομένης της αστάθειας, του αναδυόμενου καθεστώτος τους και της χαμηλής ρύθμισης, όλα τα κρυπτονομίσματα εξακολουθούν να θεωρούνται εναλλακτικές επενδύσεις, οι οποίες σύμφωνα με τους επενδυτικούς κανόνες πρέπει να αποτελούν το μικρότερο μέρος του επενδυτικού χαρτοφυλακίου.

Και σε τι μπορείτε να επενδύσετε με αυτούς τους λογαριασμούς; Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε μπορεί να είναι η χρήση αυτών των λογαριασμών για επενδύσεις σε ιδιαίτερα διαφοροποιημένα, χαμηλού κόστους αμοιβαία κεφάλαια δείκτη. Μπορεί να μην είναι τόσο συναρπαστικά όσο το Dogecoin – μην περιμένετε κέρδη 13.000% εδώ – αλλά είναι πολύ λιγότερο ευμετάβλητα και, μακροπρόθεσμα, οι αποδόσεις είναι πιο συνεπείς. Τις τελευταίες δεκαετίες, ο ετήσιος μέσος όρος του S&P 500 ανέρχεται σε περίπου 10%.

Πως αγοραζω το Dogecoin: τι πρέπει να γνωρίζουν οι επενδυτές;

Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο από αμοιβαία κεφάλαια δείκτη χαμηλού κόστους – και έχετε σχέδιο να συνεισφέρετε τακτικά σε αυτούς τους λογαριασμούς – μπορεί να είστε σε θέση να προσθέσετε εναλλακτικές επενδύσεις όπως τα κρυπτονομίσματα στο χαρτοφυλάκιό σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως τους κινδύνους που ενέχουν.

Πόσο Dogecoin μπορείτε να αντέξετε οικονομικά;

Για να καταλάβετε ποιό πόσο είναι κατάλληλο για επένδυση στο Dogecoin, σκεφτείτε το εξής: Εάν για κάποιον λόγο χάσετε το κέφαλαιά σας από επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, θα το αντέξετε οικονομικά; Σίγουρα, αυτό δεν είναι κάτι ευχάριστο, αλλά θα το βασικό σας χαρτοφυλάκιο , να σας επιτρέπει να συνεχίζετε τις επενδύσεις και να πληρώνετε τους λογαριασμούς.

Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε μάλλον επενδύετε περισσότερα από όσα μπορείτε να χάσετε. Σε γενικές γραμμές, είναι συνετό να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας σε εναλλακτικές επενδύσεις μόνο εάν έχετε εξοφλήσει χρέη με υψηλά επιτόκια, έχετε δημιουργήσει υγιείς αποταμιεύσεις μετρητών και έχετε ήδη εξασφαλίσει ένα επίπεδο σταθερότητας για τις επενδύσεις.

Πού να αγοράσετε Dogecoin;

Θα βρείτε το Dogecoin σε ένα ευρύ φάσμα ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων και θα ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία που θα χρησιμοποιούσατε για να επενδύσετε σε οποιοδήποτε άλλο κρυπτονόμισμα. Όπως με κάθε κρυπτονόμισμα, φροντίστε να ελέγξετε αν η πλατφόρμα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο δικό σας ψηφιακό πορτοφόλι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε Dogecoin. Ορισμένοι χρηματιστές σας επιτρέπουν να αγοράζετε και να πουλάτε Dogecoin μόνο με USD.