Bitcoin Prime 2022 – πλήρης ανάλυση από ειδικούς για τους επενδυτές στην Ελλάδα

Bitcoin Prime

Με την αυξανόμενη δημοτικότητα των επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα, ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε να επενδύετε σε Bitcoin (BTC) και να επωφεληθείτε από τη μεταβλητότητα της αγοράς.

Πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στην Ελλάδα

Επενδυτική πλατφόρμα
Capital

Τι μας αρέσει

Πάνω από 6.100 παγκόσμιες αγορές
Πρότυπα ασφάλειας δεδομένων PCIς
Ρυθμίζεται από τις FCA, ASIC, CySEC, NBRB και FSA
Ξεκινήστε συναλλαγές
Επενδυτική πλατφόρμα
eToro

Τι μας αρέσει

Η δυνατότητα αυτόματης αντιγραφής των ενεργειών άλλων επενδυτών
Bitcoin, Ethereum και 60+ άλλα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης στα χέρια σας
Πραγματοποιήστε συναλλαγές με διάφορα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία
Ξεκινήστε συναλλαγές

Αυτό το άρθρο εξετάζει έναν τρόπο επένδυσης σε Bitcoin χρησιμοποιώντας το αυτοματοποιημένο ρομπότ συναλλαγών Bitcoin Prime. Θα εξετάσουμε τα πάντα, από τα βασικά χαρακτηριστικά μέχρι τη νομιμότητα αυτού του bot κρυπτονομισμάτων, στην ανασκόπηση του Bitcoin Prime.

Επιπλέον, θα απαντήσουμε σε ερωτήσεις όπως: Είναι το Bitcoin Prime νόμιμο ή είναι απάτη; Θα πρέπει να επενδύσετε χρήματα στο Bitcoin Prime bot;

Τι είναι το Bitcoin Prime;

Το Bitcoin Prime δημιουργήθηκε πριν από μερικά χρόνια, όταν οι έμποροι κρυπτονομισμάτων συνειδητοποίησαν την οικονομική ανάπτυξη του Bitcoin.

Bitcoin PrimeΟ αλγόριθμος του Bitcoin Prime bot χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να τροφοδοτήσει το αυτοματοποιημένο ρομπότ συναλλαγών του, το οποίο τοποθετεί και εκτελεί συναλλαγές Bitcoin. Στη συνέχεια, η πλατφόρμα σαρώνει διάφορα ανταλλακτήρια Bitcoin και σας δείχνει τις καλύτερες προσφορές, μειώνοντας τις πιθανότητες απώλειας.

Το ρομπότ αλλάζει συνεχώς, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του τόσο για τους νέους όσο και για τους πιο έμπειρους επενδυτές. Ως εκ τούτου, το Bitcoin Prime σας δίνει πρόσβαση σε ρυθμιζόμενους μεσίτες Bitcoin στην περιοχή σας.

Αν έχετε ήδη μια εικόνα από online trading, το Bitcoin Prime σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμο.

Αγοράζετε Bitcoin όταν η τιμή της αγοράς είναι χαμηλή και στη συνέχεια πουλάτε BTC όταν η τιμή ανεβαίνει ξανά.

Bitcoin Prime. Βασικά χαρακτηριστικά

🤖 Αντικείμενο λειτουργίας: Να επενδύσουν σε Bitcoin
💸 Ελάχιστη κατάθεση: $250
✅ Είναι νόμιμο ή είναι απάτη; Νόμιμος
🚀 Ποσοστό κέρδους: 90%
💰 Εμπορικές Προμήθειες: δύο%
💰 Τέλη λογαριασμού: Κανένας
💰 Τέλη κατάθεσης/ανάληψης: Έως 10 δωρεάν αναλήψεις ανά μήνα
💰 Κόστος του ρομπότ: Ελεύθερο
⌛ Περίοδος υπαναχώρησης: 24 ώρες
💱 Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα: BTC, ETH, LTC, XRP
📊 Μόχλευση: 3000:1
📱 Εφαρμογή για κινητά: Όχι
🖥️ Δωρεάν επίδειξη λογαριασμού: Ναί
🎧 Εξυπηρέτηση πελατών: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
✅ Απαιτείται επαλήθευση: Ταυτότητα ή παρόμοια
🔁 Αυτόματη διαπραγμάτευση: Ναί
📈 Διαθέσιμα CFD Ναί

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επένδυσης στο Bitcoin με το Bitcoin Prime

πλεονεκτήματα

 • Το Bitcoin Prime έχει σχετικά χαμηλή ελάχιστη κατάθεση
 • Ο δοκιμαστικός λογαριασμός Bitcoin Prime είναι διαθέσιμος για τους νέους χρήστες
 • Οι αναλήψεις διαρκούν μόνο 24 ώρες
 • Το Bitcoin Prime διαθέτει γρήγορο και εύκολο στη χρήση λογισμικό
 • 24/7 υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα

 • Υποστηρίζεται περιορισμένος αριθμός των κρυπτονομισμάτων
 • Οι αυτοματοποιημένες συναλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι υψηλού κινδύνου
 • Υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες για το Bitcoin Prime και τις υπηρεσίες του

Αγορές, περιουσιακά στοιχεία και επιλογές διαπραγμάτευσης που προσφέρονται από το Bitcoin Prime

Ποια περιουσιακά στοιχεία και προϊόντα μπορείτε να εμπορεύεστε χρησιμοποιώντας το Bitcoin Prime;

Ενώ πολλά κρυπτονομίσματα διαπραγματεύονται στην ψηφιακή αγορά, το Bitcoin Prime σας επιτρέπει μόνο να ανταλλάσσετε το πραγματικό σας νόμισμα με Bitcoin (και αντίστροφα).

Ποιες επιλογές μόχλευσης είναι διαθέσιμες με την εφαρμογή Bitcoin Prime;

Η Bitcoin Prime συνεργάζεται με ρυθμισμένους μεσίτες στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων για να προσφέρει στους επενδυτές μόχλευση έως και 3000:1 για την κλιμάκωση μικρών συναλλαγών. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η υψηλή μόχλευση είναι ο κύριος παράγοντας του υψηλού ποσοστού απόδοσης που προσφέρει στους μικροεπενδυτές. Πώς λειτουργεί λοιπόν το Bitcoin Prime; Λοιπόν, με μόχλευση 3000:1, αν επενδύσετε 250 ευρώ, μπορείτε δυνητικά να δανειστείτε 750.000 ευρώ για να κάνετε επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Αυτό είναι σχετικά υψηλό σε σύγκριση με παρόμοιες πλατφόρμες διαπραγμάτευσης Bitcoin.

Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε ότι η στρατηγική συναλλαγών με μόχλευση ενέχει σημαντικό  κίνδυνο εάν είστε άπειροι. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο ό,τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά όσο είστε αρχάριος.

Τι είναι τα spreads;

Τα spreads στο Bitcoin Prime θα αλλάξουν ανάλογα με τον μεσίτη με τον οποίο συναλλάσσεστε. Επίσης, επειδή η αγορά είναι αρκετά ευμετάβλητη, μπορείτε να περιμένετε κάποια διακύμανση μεταξύ της τιμής αγοράς και της τιμής πώλησης του Bitcoin. Αν σας ενδιαφέρει η διαπραγμάτευση Bitcoin, δείτε τους οδηγούς μας για:

 • Στοιχήματα με περιθώριο κέρδους κρυπτονομισμάτων.
 • Συναλλαγές CFD Bitcoin

Σχετικά με το Bitcoin Prime

Πώς λειτουργεί το Bitcoin Prime;

Το Bitcoin Prime είναι ένα εύκολο στη χρήση αυτοματοποιημένο σύστημα συναλλαγών που επιτρέπει στους επενδυτές να εμπορεύονται κρυπτονομίσματα και να κερδίζουν ενδεχομένως παθητικό εισόδημα.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Bitcoin Prime είναι ένα από τα λίγα αυτοματοποιημένα συστήματα συναλλαγών στην αγορά που εφαρμόζει τεχνητή νοημοσύνη αποκλειστικά για το εμπόριο συμβολαίων επί της διαφοράς BTC (CFDs).

Χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία, τα αυτοματοποιημένα ρομπότ συναλλαγών του Bitcoin Prime αναλύουν την τρέχουσα αγορά Bitcoin για να βρουν τις καλύτερες επενδύσεις για τους χρήστες του. Στη συνέχεια, τα ρομπότ συναλλαγών θα επενδύσουν τα κεφάλαια που κατατίθενται στο λογαριασμό σας Bitcoin Prime, πραγματοποιώντας αγορές και πωλήσεις κρυπτονομισμάτων για πιθανά κέρδη.

Χρησιμοποιώντας πολύπλοκους αλγορίθμους, η πλατφόρμα βρίσκει τις καλύτερες προσφορές για τους επενδυτές και τους βοηθά να εδραιωθούν στην αγορά. Όπως αναμενόταν, αυτά τα ρομπότ συναλλαγών μπορούν να καλύψουν μεγάλες ποσότητες πληροφοριών πολύ πιο γρήγορα από τις χειροκίνητες μεθόδους. Επιπλέον, το σύστημα λειτουργεί ανεξάρτητα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάθεστε για ώρες στην εφαρμογή για να επενδύσετε τα χρήματά σας – η τεχνητή νοημοσύνη θα το κάνει για εσάς.

Σε ποιες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Bitcoin Prime;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin Prime σε πολλές συσκευές, όπως:

 • Κινητά (IOS και Android)
 • Tablet
 • Υπολογιστής

Η εφαρμογή είναι εκπληκτικά απλή και η λήψη της δεν κοστίζει τίποτα. Ευτυχώς, το Bitcoin Prime προσφέρει ένα λογαριασμό επίδειξης για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις λεπτομέρειες της εφαρμογής χωρίς να ρισκάρετε τα χρήματά σας.

Με ποια ανταλλακτήρια και μεσίτες συνεργάζεται η Bitcoin Prime;

Η Bitcoin Prime συνεργάζεται με πολλούς αξιόπιστους μεσίτες κρυπτονομισμάτων για να βρίσκει τις καλύτερες συναλλαγές bitcoin για τους επενδυτές.

Βασικά χαρακτηριστικά του Bitcoin Prime

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά στο Bitcoin Prime τα οποία συνηγορούν υπέρ της επιλογής αυτής της πλατφόρμας. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Πληρωμές – Το Bitcoin Prime διαθέτει ένα αξιόπιστο σύστημα πληρωμών, το οποίο προσφέρει διαφάνεια από τη στιγμή που κάνετε την επένδυσή σας μέχρι να λάβετε την πληρωμή σας. Το σύστημα χρησιμοποιεί λογισμικό που διασφαλίζει ότι όλοι οι υπολογισμοί είναι απολύτως ακριβείς και σύμφωνοι με την τρέχουσα τιμή της αγοράς. Το Bitcoin Prime χρησιμοποιεί αμοιβές που λαμβάνονται από τα κέρδη των κατόχων λογαριασμών για τη χρηματοδότηση του συστήματός του. Επιπλέον, θα χρεώνουν προμήθεια μόνο όταν βγάζετε κέρδος από τις συναλλαγές σας.
 • Εύκολη διαδικασία ανάληψης: Αν ψάχνετε για μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα συναλλαγών με γρήγορες διαδικασίες ανάληψης, αυτή είναι η κατάλληλη για εσάς. Το Bitcoin Prime θα επεξεργαστεί γενικά το αίτημά σας για ανάληψη εντός 24 ωρών.
 • Λογαριασμός επίδειξης: Εάν δεν είστε σίγουροι για τον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας, το Bitcoin Prime διαθέτει έναν χρήσιμο λογαριασμό επίδειξης που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε το σύστημα χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα χρήματά σας.

Ασφάλεια και ρύθμιση του Bitcoin Prime

Είναι νόμιμο το Bitcoin Prime;

Υπάρχουν ορισμένες ψευδείς μαρτυρίες και κριτικές σχετικά με τη νομιμότητα του Bitcoin Prime. Ωστόσο, η Bitcoin Prime ισχυρίζεται στον ιστότοπό της ότι συνεργάζεται με ρυθμισμένους και αδειοδοτημένους μεσίτες για να προσφέρει διαφάνεια και ασφάλεια κατά το χειρισμό των κεφαλαίων σας. Αν αναρωτιέστε ακόμα, είναι το Bitcoin Prime ψεύτικο; Bitcoin Prime Το Trustpilot διαθέτει πολλές αξιολογήσεις χρηστών, καθώς και ένα μεγάλο reddit που ακολουθεί το Bitcoin Prime.

Είναι το Bitcoin Prime ασφαλές;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Bitcoin Prime συνεργάζεται με ρυθμισμένους μεσίτες κρυπτονομισμάτων, γεγονός που διασφαλίζει την ασφάλεια των κεφαλαίων σας ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, όλοι οι κάτοχοι λογαριασμών πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία επαλήθευσης του Know Your Customer (KYC) για την επιβεβαίωση της διεύθυνσης και της ταυτότητάς τους. Αυτό συμβάλλει στην αποτροπή οποιασδήποτε δόλιας δραστηριότητας στην πλατφόρμα. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί επίσης κρυπτογράφηση SSL για την προστασία των πολύτιμων πληροφοριών σας.

Προστατεύονται τα χρήματά μου με το Bitcoin Prime;

Bitcoin Prime

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι αυτοματοποιημένες πλατφόρμες συναλλαγών, όπως η Bitcoin Prime, δεν αποθηκεύουν στην πραγματικότητα τα χρήματά σας στο σύστημά τους. Αντιθέτως, λειτουργούν απλώς ως υπηρεσία για να σας συνδέσουν με μεσίτες που υπόκεινται σε κανονιστικές ρυθμίσεις. Ως εκ τούτου, εναπόκειται στο συνεργαζόμενο ανταλλακτήριο να διαχειρίζεται τα κεφάλαιά σας και να τα διατηρεί ασφαλή. Ωστόσο, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η Bitcoin Prime συνεργάζεται μόνο με τους αξιόπιστους μεσίτες που συμμορφώνονται με τους αυστηρούς κανονισμούς της χώρας τους.

Bitcoin Prime: Απάτη ή όχι;

Τώρα που διαβάσατε την κριτική μας για το Bitcoin Prime bot, ελπίζουμε ότι μπορείτε να δείτε ότι το Bitcoin Prime είναι νόμιμο, ειδικά σε σύγκριση με τις ορισμένες από τις πιο αξιοσημείωτες δόλιες τοποθεσίες εμπορίου κρυπτονομισμάτων. Η διαδικασία εγγραφής είναι γρήγορη και ανώδυνη και όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα κεφάλαιά σας είναι διαφανείς.

Petros Lorelis
Συγγραφέας και ειδικός: Πέτρος Λορέλης
Επαφές:
Twitter: @Petros_Lorelis
LinkedIn: Πέτρος Λορέλης