Αναλυτική κριτική και τελικό συμπέρασμα σχετικά με την Bitcoin Smarter για τους επενδυτές στην Ελλάδα 2022

Bitcoin Smarter

Εδώ είναι οι αξιολογήσεις της Bitcoin Smarter 2022. Ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να αναπτύσσεται καθημερινά και νέα εργαλεία εμφανίζονται τακτικά για να βοηθήσουν τους επενδυτές για να πετύχουν τους στόχους τους πιο αποτελεσματικά. Πρόκειται για ένα εργαλείο που δεν προϋποθέτει καμία απολύτως εμπειρία στο online trading, σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να κάνει όλους τους υπολογισμούς ο έμπορος, όταν πρόκειται να επιλέξει την πιο αποτελεσματική στρατηγική διαπραγμάτευσης των κρυπτονομισμάτων.

Πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στην Ελλάδα

Επενδυτική πλατφόρμα
Capital

Τι μας αρέσει

Πάνω από 6.100 παγκόσμιες αγορές
Πρότυπα ασφάλειας δεδομένων PCIς
Ρυθμίζεται από τις FCA, ASIC, CySEC, NBRB και FSA
Ξεκινήστε συναλλαγές
Επενδυτική πλατφόρμα
eToro

Τι μας αρέσει

Η δυνατότητα αυτόματης αντιγραφής των ενεργειών άλλων επενδυτών
Bitcoin, Ethereum και 60+ άλλα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης στα χέρια σας
Πραγματοποιήστε συναλλαγές με διάφορα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία
Ξεκινήστε συναλλαγές

Bitcoin SmarterΕάν και το Bitcoin Smarter έχει ήδη αποδείξει την αξία του στην αγορά, οι αμφιβολίες περί της νομιμότητας της πλατφόρμας συνεχίζουν να υφίστανται σε μερικές κοινότητες των νέων παικτών της αγοράς των κρυπτονομισμάτων. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να συντάξουμε μια ολοκληρωμένη ανάλυση της πλατφόρμας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συναλλάσσονται με τη μεγαλύτερη δυνατή ψυχική ηρεμία στην πλατφόρμα της επιλογής τους. Στην ανάλυσή μας, συμπεριλαμβάνουμε βασικές λειτουργίες της πλατφόρμας.

Επισκόπηση Bitcoin Smarter

Σε αυτόν τον πίνακα, θα ρίξουμε μια ματιά στις πιο βασικές δυνατότητες της εφαρμογής Bitcoin Smarter .

Αντικείμενο συναλλαγές κρυπτονομισμάτων
Τύπος πλατφόρμας Δικτυακός τόπος
Ποσοστό διεκδικούμενων κερδών Δεν διευκρινίζεται
Υποστηριζόμενα Νομίσματα BTC, ETH, BCH, XRP, LTE
Είναι γκοτσα; Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις
Ελάχιστη κατάθεση 250€
περίοδος υπαναχώρησης 24 ώρες
Εφαρμογή για κινητό Προσαρμοσμένη για κινητά πλατφόρμα με τη δική της εφαρμογή

Τι είναι το Bitcoin Smarter;

Το Bitcoin Smarter είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να εμπορεύεστε πέντε κρυπτονομίσματα με μία από τις μεγαλύτερες κεφαλαιοποιήσεις αγοράς στον κόσμο.

Προκειμένου να μεγιστοποιήσει τα κέρδη των χρηστών του, χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που συλλέγει πληροφορίες για να εκπαιδεύσει, να προβλέψει και να εργαστεί σε αναζήτηση της μέγιστης κερδοφορίας από τη διαπραγμάτευση αυτών των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Αυτό είναι εφικτό χάρη στο ρομπότ Bitcoin Smarter, το οποίο στηρίζεται στη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, η οποία κάνει όλους του απαραίτητους υπολογισμούς για λογαριασμό του επενδυτή,  συλλέγοντας τα δεδομένα  από διάφορες πηγές με στόχο την εντόπιση της κατάλληλης χρονικής περιόδου για την αγορά ή πώληση του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα εδώ είναι ότι η λειτουργία του ρομπότ είναι απολύτως αυτοματοποιημένη. Με άλλα λόγια, η πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων Bitcoin Smarter πραγματοποιεί αυτόματα συναλλαγές όταν εντοπίζει μια κερδοφόρα ευκαιρία για τον χρήστη. Όλα αυτά γίνονται χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να συνδεθεί στην πλατφόρμα για να εκτελέσει τη συναλλαγή.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Bitcoin Smarter, οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να επενδύσουν σε bitcoins και το ρομπότ θα κάνει όλα τα υπόλοιπα. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι είναι δυνατή η προσαρμογή του ρομπότ στις προσδοκίες και στρατηγικές του επενδυτή. Μια άλλη πτυχή που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι εγγεγραμμένοι χρήστες δεν χρειάζονται προηγούμενες γνώσεις για το πώς να επενδύουν σε κρυπτονομίσματα.

Πώς λειτουργεί το Bitcoin Smarter;

Η λειτουργία αυτής της πλατφόρμας είναι αρκετά απλή για τους χρήστες που αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν το ρομπότ Bitcoin Smarter ως εργαλείο για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων είναι υπεύθυνη για την εύρεση των πιο κερδοφόρων ευκαιριών στην αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή στην πλατφόρμα Bitcoin Smarter, οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν μια ελάχιστη κατάθεση ύψους 250 €. Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι αυτή η κατάθεση δεν συνεπάγεται προμήθεια ή τέλος εγγραφής, αλλά θα χρησιμοποιηθεί στο σύνολό της για επενδυσεις σε κρυπτονομίσματα.

Χάρη στον αλγόριθμο που ενσωματώνει το ρομπότ θα είναι υπεύθυνο για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις κινήσεις της αγοράς. Μόλις εντοπίσει την κατάλληλη στιγμή για να αγοράσει ή να πουλήσει ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, θα πραγματοποιήσει τη συναλλαγή.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη που αναπτύχθηκε από τους δημιουργούς του Bitcoin Smarter, το ρομπότ της πλατφόρμας είναι σε θέση να εντοπίζει μοτίβα κίνησης της αγοράς και να σχεδιάζει τις προβλέψεις σχετικά με τις κινήσεις των δεικτών.

Με τη σειρά του, αυτό επιτρέπει ακόμα και στους πιο άπειρους επενδυτές να κεδρίζουν από τις συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι όλες οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα προυποθέτουν έναν βαθμό ρίσκου.

Κύρια χαρακτηριστικά του Bitcoin Smarter

Πριν επενδύσετε τα χρήματά σας σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, είναι πάντα σκόπιμο να εξετάζετε τα κύρια χαρακτηριστικά της. Ως εκ τούτου, ακολουθεί μια λίστα με τα βασικά χαρακτηριστικά του Bitcoin Smarter, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε αν είναι μια εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τα κέρδη σας από επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα.

Χρηματοοικονομικό ρομπότ συναλλαγών

Το Bitcoin Smarter  στηρίζεται σε έναν ειδικό αλγόριθμο, που έχει αναπτυχθεί με τεχνητή νοημοσύνη για να εντοπίζει τις κατάλληλες στιγμές για την αγορά και την πώληση των κρυπτονομισμάτων και να δημιουργεί προβλέψεις για το Bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι παραμένει ενεργό 24 ώρες την ημέρα. Μπορούμε να το επισημάνουμε αυτό ως πλεονέκτημα, καθώς τα παράθυρα ευκαιρίας για την αγορά ή την πώληση των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων σας μπορεί να εμφανιστούν αργά ή την ώρα που δεν έχετε πρόσβαση στον υπολογιστή ή το κινητό σας, είναι εξαιρετικά άνετο να έχετε στη διάθεσή σας ένα τέτοιο εργαλείο, που θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για τον λογαριασμό σας.

Ιδανικό για αρχάριους

Αυτό είναι ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του bot. Με το αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού για τις να επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, οι πλατφόρμες αναζητούν τρόπους να απλοποιήσουν τη διεπαφή, τη γλώσσα και τις διαδικασίες τους, έτσι ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Το Bitcoin Smarter bot το επιτυγχάνει αυτό, καθώς δεν απαιτεί καμία προηγούμενη γνώση ή εμπειρία από τους χρήστες του. Επιπλέον, η διεπαφή είναι πολύ απλή στη χρήση και απαιτεί μόνο λίγα λεπτά για να καταλάβετε πώς λειτουργεί και πώς να το χειριστείτε. Οι επιλογές για την προσαρμογή των προτιμήσεών σας με το ρομπότ παρουσιάζονται με πολύ απλό και διαφανή τρόπο.

Ρομπότ προσαρμόσιμο ανάλογα με τις προτιμήσεις

Τονίσαμε την τεχνητή νοημοσύνη που οδηγεί το ρομπότ Bitcoin Smarter χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να ρυθμίσει τίποτα εκ των προτέρων. Αυτές οι προεπιλεγμένες επιλογές βασίζονται στη λογική των ίδιων των προγραμματιστών του ρομπότ, επιδιώκοντας μια ισορροπία μεταξύ των κινδύνων και των κερδών από την αγορά και την πώληση κρυπτονομισμάτων.

Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να αποφασίσουν αν προτιμούν να χρησιμοποιήσουν μια πιο επιθετική στρατηγική. Με άλλα λόγια, το ρομπότ μπορεί να τεθεί σε λειτουργία να αναλάβει λίγο περισσότερο ρίσκο, με σκοπό να αποκομιστεί ακόμα περισσότερο κέρδος από τις συναλλαγές.

Διαθέσιμα κρυπτονομίσματα

Αν και είναι αλήθεια ότι ένα από τα μειονεκτήματα είναι η περιορισμένη προσφορά κρυπτονομισμάτων για επένδυση εντός της πλατφόρμας, αυτό δεν είναι ένα εντελώς αρνητικό σημείο. Η εφαρμογή Bitcoin Smarter επιτρέπει στους χρήστες της να συναλλάσσονται με τα πιο δημοφιλή ψηφιακά νομίσματα στην αγορά.

Παρόλο που οι δημιουργοί της πλατφόρμας δεν το διευκρινίζουν αυτό, συμπεραίνουμε ότι, καθώς το χειρίζεται ένα αυτοματοποιημένο ρομπότ αγοράς και πώλησης περιουσιακών στοιχείων, αυτό γίνεται για να μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να κατανοήσει τα πρότυπα συμπεριφοράς.

Καθώς τα κρυπτονομίσματα είναι λιγότερο δημοφιλή και, ως εκ τούτου, πιο ευμετάβλητα, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλες απώλειες  για τους χρήστες τους.

Λογαριασμός επίδειξης

Το Bitcoin Smarter προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης λογαριασμού επίδειξης ή λογαριασμού πρακτικής. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για όσους δεν έχουν μεγάλη εμπειρία σε αυτό το είδος πλατφόρμας, καθώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την επιλογή για να εξασκηθούν και να δουν πώς θα τα καταφέρουν με τις επενδύσεις τους χωρίς να χρησιμοποιήσουν πραγματικά χρήματα.

Επιπλέον, σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τις λειτουργίες, τη μεταβλητότητα της αγοράς σε πραγματικό χρόνο και να αξιολογήσετε τον τύπο των κερδών σε περίπτωση που δεν είστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι θέλετε να επενδύσετε Bitcoin, ώστε η πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων να φροντίσει για τη μεγιστοποίηση του κεφαλαίου σας.

Αμοιβές και προμήθειες

Σύμφωνα με την πλατφόρμα Bitcoin Smarter, η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν. Πέρα από την ελάχιστη κατάθεση των 250 ευρώ, ο ιστότοπός του δεν προσδιορίζει κανενός είδους προμήθεια ή αμοιβή, ακόμη και ως spread. Ενώ αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους χρήστες, είναι επίσης ένα στοιχείο που μπορεί να εγείρει κάποιες υποψίες σχετικά με τη νομιμότητά του, καθώς ακούγεται κάπως περίεργο ότι μια τέτοια υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προαναφερθείσα ελάχιστη κατάθεση θα είναι διαθέσιμη για επενδύσεις και δημιουργία κερδών, οπότε δεν περιλαμβάνει κανένα είδος τέλους εγγραφής ή προμήθειας. Το συμπέρασμά μας είναι ότι η Bitcoin Smarter, εκτός από την προσφορά αυτής της υπηρεσίας, μπορεί να προσφέρει και άλλους τύπους υπηρεσιών συναλλαγών και να έχει κέρδος από αυτή την πλευρά. Ωστόσο, παραμένει μυστήριο η πηγή των εσόδων τους.

Ελάχιστη απαιτούμενη κατάθεση

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως σε αυτό το άρθρο, το Bitcoin Smarter έχει μια ελάχιστη απαίτηση κατάθεσης για τους χρήστες που επιθυμούν να αρχίσουν να κερδίζουν στην πλατφόρμα του. Πρόκειται για 250 ευρώ, ποσό που μπορεί να ακούγεται λίγο υψηλό για κάποιους σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτή η απαίτηση είναι το ελάχιστο για να μπορέσουμε να αρχίσουμε να παράγουμε σημαντικά κέρδη. Να θυμάστε ότι, όταν πρόκειται για τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στην αγορά, είναι απαραίτητο να επενδύσετε μεγαλύτερο κεφάλαιο για να μπορέσετε να λάβετε κέρδη από τη διακύμανση της αξίας τους.

Εξυπηρέτηση πελατών

Εκτός του ότι είναι μια απλή στη χρήση πλατφόρμα που στοχεύει στη διαφάνεια και την απλότητα σε όλες τις λειτουργίες της, η Bitcoin Smarter κατανοεί ότι μπορεί να υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με ορισμένες διαδικασίες. Για το λόγο αυτό, προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών.

Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες που χρειάζονται να ξεκαθαρίσουν τυχόν αμφιβολίες ή να λύσουν οποιαδήποτε δυσκολία μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή την υπηρεσία όποτε το επιθυμούν. Αυτό τους επιτρέπει να επιλύσουν το ζήτημα το συντομότερο δυνατό και να συνεχίσουν να παράγουν κέρδη με το Bitcoin Smarter.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Bitcoin Smarter

Σε αυτόν τον πίνακα, θα αναφέρουμε λεπτομερώς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της πλατφόρμας Bitcoin Smarter για επένδυση σε Bitcoin ή σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα κρυπτονομίσματα.

Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα
Τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στην αγορά που είναι διαθέσιμα για διαπραγμάτευση Περιορισμένη προσφορά κρυπτονομισμάτων καθώς τα λιγότερο δημοφιλή διακριτικά δεν περιλαμβάνονται
Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός ή να έχετε προηγούμενη γνώση Ελλιπείς πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία πάροχο
Προσαρμόσιμο ρομπότ για να ακολουθεί τις προτιμήσεις των χρηστών Ελάχιστη απαίτηση κατάθεσης 250 €, η οποία μπορεί να είναι υψηλή σε σύγκριση με τις υπόλοιπες εφαρμογές
Λογαριασμός επίδειξης

Το συμπέρασμά μας

Bitcoin SmarterΣε αυτό το άρθρο, παρουσιάσαμε λεπτομερώς διάφορα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Bitcoin Smarter, προκειμένου να καθορίσουμε τη νομιμότητά της. Επιπλέον, εξετάσαμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της πλατφόρμας και τον τρόπο λειτουργίας της, προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τον σκοπό της.

Ενώ οι απόψεις είναι αρκετά αντίθετες μεταξύ της ιδέας ότι το Bitcoin Smarter είναι νόμιμο ή απάτη, αυτές οι πληροφορίες μπορούν να μας βοηθήσουν να καθορίσουμε τη γνώμη μας σχετικά με αυτό. Να θυμάστε τη σημασία της έρευνας πριν επενδύσετε χρήματα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Συχνές ερωτήσεις

🔻 Είναι νόμιμο τελικά;

💶 Το Bitcoin Smarter φαίνεται να είναι νόμιμο. Μπορείτε να επαληθεύσετε τις πληροφορίες που παρέχονται στον επίσημο ιστότοπό τους.

🔻 Λειτουργεί το Bitcoin Smarter;

💶 Λειτουργεί με τη βοήθεια ενός ρομπότ που εντοπίζει τις κατάλληλες στιγμές για την εκτέλεση αυτοματοποιημένων συναλλαγών με τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία των χρηστών του.

🔻 Είναι το Bitcoin Smarter εύκολο στη χρήση;

💶 Ναι, ένα από τα πιο αξιοσημείωτα στοιχεία της πλατφόρμας είναι η ευκολία χρήσης της.

🔻 Πόσες συναλλαγές μπορώ να κάνω καθημερινά με το Bitcoin Smarter;

💶 Το ρομπότ λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, οπότε ο αριθμός των  εξαρτάται από τον αριθμό των κατάλληλων στιγμών αγοράς και πώλησης που εντοπίζει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

🔻 Είναι το Bitcoin Smarter ασφαλές;

💶 Υπάρχουν ανάμεικτες κριτικές σχετικά με την ασφάλεια του Bitcoin Smarter. Συνιστούμε να κάνετε έρευνα πριν επενδύσετε χρήματα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Petros Lorelis
Συγγραφέας και ειδικός: Πέτρος Λορέλης
Επαφές:
Twitter: @Petros_Lorelis
LinkedIn: Πέτρος Λορέλης