...

Ενημερωμένη κριτική των ειδικών για το Bitsgap για Έλληνες επενδυτές

Bitsgap

Η καλύτερη επενδυτική πλατφόρμα για Ελλάδα

Αυτή η ανασκόπηση της Bitsgap θα σας παράσχει όλες τις εκτενείς λεπτομέρειες μιας από τις κορυφαίες πλατφόρμες ρομπότ συναλλαγών στην αγορά. Θα εξηγήσουμε τι είναι το Bitsgap, πώς λειτουργεί το Bitsgap και θα εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά του Bitsgap.

Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να ανακαλύψουμε ορισμένες στρατηγικές που μπορούν να εφαρμοστούν κατά τη χρήση της εφαρμογής Bitsgap, όπως και θα εξετάσουμε τις βασικές λειτουργίες της πλατφόρμας για να δούμε σε τι μπορεί να είναι χρήσιμη αυτή η εφαρμογή για τους επενδυτές στην Ελλάδα.

Επισκόπηση της εφαρμογής Bitsgap

BitsgapΤο Bitsgap bot trading θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε σε διάφορα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων και να τοποθετήσετε εντολές που θα εκτελούνται αυτόματα όταν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Επιπλέον, επιτρέπει στους συναλλασσόμενους να χρησιμοποιούν έξυπνα εργαλεία συναλλαγών, όπως το Bitsgap stop loss και το Bitsgap trailing, ακόμη και όταν αυτές οι επιλογές δεν είναι διαθέσιμες στα ίδια τα χρηματιστήρια.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bitsgap crypto bot κυρίως για συναλλαγές spot, καθώς οι αγορές προθεσμιακών συμβολαίων είναι διαθέσιμες μόνο για το Binance.

Ως αποτέλεσμα,το Bitsgap παρουσιάζεται ως μια εύχρηστη πλατφόρμα συναλλαγών all-in-one που σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε τις συναλλαγές σας και να διαχειριστείτε το χαρτοφυλάκιό σας σε πολλαπλά ανταλλακτήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει εφαρμογή Bitsgap για κινητά, κάτι μας έχει δυσαρεστήσει αρκετά.

Πώς λειτουργεί το Bitsgap;

Η πλατφόρμα Bitsgap συνδέεται με τον λογαριασμό σας στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων μέσω ενός κλειδιού API και πραγματοποιεί συναλλαγές στα υποστηριζόμενα ανταλλακτήρια. Ως εκ τούτου, θα χρησιμεύσει ως διεπαφή τρίτου μέρους για το άνοιγμα και το κλείσιμο εντολών, τόσο χειροκίνητα όσο και αυτόματα.

Ακολουθεί ένας σύντομος οδηγός χρήσης του Bitsgap με στόχο να ξεκινήσετε την εφαρμογή στην πλατφόρμα:

 • Δημιουργήστε έναν λογαριασμό εισαγάγωντας μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Συνδέστε ένα ή περισσότερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζονται από την πλατφόρμα σε αυτόν τον λογαριασμό.
 • Ξεκινήστε να δίνετε εντολές χειροκίνητα ή δημιουργήστε ένα ρομπότ συναλλαγών  Bitsgap που θα εκτελεί τις συναλλαγές για λογαριασμό σας.

Στη συνέχεια, ας μπούμε στην ουσία των bots τύπου Bitsgap, ας δούμε πώς λειτουργεί το καθένα από αυτά και ας σας δείξουμε πώς να ρυθμίσετε το bot της Bitsgap.

BitsGap Βασικά χαρακτηριστικά

Η διεπαφή Bitsgap είναι αρκετά απλή και εμφανίζεται σε τρεις βασικές λειτουργίες:

Μια διεπαφή συναλλαγών (τερματικό) όπου μπορείτε να ρυθμίσετε έξυπνες εντολές συναλλαγών χειροκίνητα.

Η ενότητα Bitsgap bot, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα κρυπτογραφικά bots Bitsgap, όπως:

 • Bitsgap DCA bot για συναλλαγές σε ανοδικές ή πτωτικές αγορές.
 • Bitsgap grid bots (Sbot και Classic) για συναλλαγές σε πλαγιοκαθοδικές αγορές.
 • Bitsgap futures bot, το οποίο συνδυάζει DCA + grid trading.
 • Bitsgap scalper bot για πολλαπλά μικρά και διαλείποντα κέρδη.

Ένας διαχειριστής χαρτοφυλακίου που σας επιτρέπει να βλέπετε όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία σε συνδεδεμένα χρηματιστήρια. Αυτή η ενότητα σας βοηθά επίσης να διαχειριστείτε τα ενεργά bots σας και να δείτε τις ανοιχτές θέσεις και το ιστορικό συναλλαγών σας.

 Ποικιλομορφία Bitsgap Bot: Πώς λειτουργούν;

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα bots στο Bitsgap, καθένα από τα οποία δημιουργήθηκε για να ταιριάζει σε συγκεκριμένες συνθήκες της αγοράς.

 Στρατηγική Bitsgap Grid Bot

Ένα σημαντικό μέρος της προσφοράς στην Bitsgap είναι η διαπραγμάτευση με το πλέγμα Bitsgap. Η διαπραγμάτευση πλέγματος είναι μια στρατηγική διαπραγμάτευσης εύρους που σας επιτρέπει να αποκομίζετε κέρδη ανοίγοντας και κλείνοντας θέσεις επανειλημμένα σε μια αγορά με πλαγιοκαθοδική τάση.

Bitsgap Scalper Bot

Το Bitsgap scalping bot είναι ένα bot πλέγματος υψηλής συχνότητας που διατίθεται μόνο στο ανταλλακτήριο KuCoin. Σας επιτρέπει να αποκομίζετε κέρδη από μικρές μεταβολές των τιμών, πράγμα που σημαίνει ότι οι έμποροι θα το χρησιμοποιήσουν για να τοποθετήσουν εκατοντάδες συναλλαγές μέσα σε μία μόνο ημέρα.

Το bot scalper Bitsgap έχει μια σημαντική διαφορά από το bot πλέγματος που εξετάστηκε προηγουμένως. Εδώ, ο αριθμός των επιπέδων πλέγματος και των βημάτων πλέγματος είναι προκαθορισμένος σε αντίστοιχα 120 επίπεδα και βήμα 0,1% και δεν μπορούν να τροποποιηθούν.

 Εντολές Stop Loss Bitsgap

Οι εντολές stop loss είναι απαραίτητες κατά τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων, και ακόμη περισσότερο όταν χρησιμοποιείτε bots. Αυτές οι εντολές χρησιμεύουν για να σταματήσουν όλες τις δραστηριότητες διαπραγμάτευσης εάν αρχίσετε να συσσωρεύετε απώλειες, επιτρέποντάς σας να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Η ευμετάβλητη αγορά των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μπορεί να στραφεί γρήγορα εναντίον σας, γι’ αυτό είναι καλό να βλέπετε ότι η πλατφόρμα έχει ενσωματώσει τη διακοπή απώλειας σε όλα τα bots της. Όταν οι τιμές φτάσουν σε ένα καθορισμένο επίπεδο stop-loss, το bot πωλεί όλα τα περιουσιακά στοιχεία και κλείνει όλες τις εντολές.

Ωστόσο, αυτό που είναι ακόμη πιο πλεονεκτικό είναι ότι η Bitsgap υλοποιεί ένα Bitsgap trailing stop loss.

Bitsgap Trailing Orders

Οι εντολές παρακολούθησης στο Bitsgap σας επιτρέπουν να αυξήσετε τα κέρδη σας, καθώς επιτρέπουν στο bot να προσαρμόζει δυναμικά τους στόχους του με την αγορά.

Για το bot του πλέγματος, η λειτουργία Bitsgap trailing take profit θα συνεχίσει να ανοίγει εντολές πέρα από την κορυφή του πλέγματος. Θα μετακινήσει ουσιαστικά ολόκληρο το πλέγμα προς τα πάνω καθώς η τιμή της αγοράς αυξάνεται.

Κατά συνέπεια, το trailing take profit στο Bitsgap θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να αποκομίζετε κέρδη ακόμη και αν το εύρος της αγοράς μετατοπιστεί προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

Αυτό ισχύει και για το trailing stop loss, το οποίο θα κινείται μαζί με το πλέγμα. Έτσι, σε αντίθεση με τις κλασικές σταθερές εντολές stop loss που μπορείτε να ορίσετε στα ίδια τα χρηματιστήρια, οι εντολές trailing up Bitsgap και trailing down Bitsgap είναι δυναμικές.

Χαρακτηριστικά της Bitsgap DEMO εκδοχής

Η λειτουργία demo της Bitsgap είναι μια εύχρηστη επιλογή που σας επιτρέπει να δοκιμάζετε στρατηγικές χωρίς να ρισκάρετε τα δικά σας κεφάλαια. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία επίδειξης Bitsgap στις ρυθμίσεις, η εφαρμογή θα σας παρέχει εικονικά 30.000 ευρώ σε πολλά δημοφιλή χρηματιστήρια.

Θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε DCAs και network bots και να δοκιμάσετε τις παραμέτρους τους για να δείτε πώς θα αποδώσουν σε πραγματικά σενάρια. Κατά συνέπεια, ο λογαριασμός επίδειξης Bitsgap είναι εξαιρετικά χρήσιμος όταν ξεκινάτε με την πλατφόρμα ή όταν θέλετε να βρείτε την καλύτερη στρατηγική για το ημερήσιο εμπόριο κρυπτονομισμάτων.

Σήματα Bitsgap: Σε τι  μπορούν να είναι χρήσιμα;

Η λειτουργία των σημάτων Bitsgap είναι μια επιλογή που έχει καταργηθεί σταδιακά από την ομάδα και έχει αφαιρεθεί εντελώς από το πρόγραμμα. Αυτή η λειτουργία επέτρεπε στην εφαρμογή να εντοπίζει ανωμαλίες στην αγορά και να σας στέλνει ένα σήμα Bitsgap που παρείχε μια ευκαιρία για είσοδο ή έξοδο από την αγορά.

Τούτου λεχθέντος, αυτή η λειτουργία έχει αντικατασταθεί από πολύ πιο χρήσιμα εργαλεία, όπως:

 • Στρατηγικές – ένας κατάλογος δοκιμασμένων στρατηγικών για διάφορα ζεύγη συναλλαγών που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα bot με ένα μόνο κλικ. Μπορείτε να επιλέξετε από εκατοντάδες διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών και ρυθμίσεις bot.
 • Backtesting – ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τη ρύθμιση του bot σας σε προηγούμενη δράση τιμών. Πολύ πρακτικό για την αξιολόγηση της απόδοσης πριν από την έναρξη του bot, ειδικά αν περιμένετε να διατηρηθεί η τάση.

Στρατηγική Bitsgap για αυτοματοποιημένη διαπραγμάτευση

Αυτή η ανασκόπηση του Bitsgap trading bot θα ήταν ελλιπής εάν θα είχαμε παραλείψει να φέρουμε μερικά παραδείγματα στρατηγικής Bitsgap. Παρακάτω παρουσιάζονται ορισμένες στρατηγικές Bitsgap που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε διαφορετικές συνθήκες της αγοράς και να προσαρμόσετε σε διαφορετικά στυλ συναλλαγών.

Στρατηγική #1: Ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων

Δεν υπάρχει μία και μοναδική καλύτερη στρατηγική Bitsgap για την ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης. Υπάρχουν χιλιάδες συνδυασμοί ρυθμίσεων bot που μπορούν να παρέχουν συνεπή αποτελέσματα μόλις αποκτήσετε τον τρόπο.

Τούτου λεχθέντος, το καλό με την ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο ρομπότ πλέγματος όσο και ρομπότ DCA. Οι στρατηγικές ημερήσιας διαπραγμάτευσης σε αγορές που κυμαίνονται θα χρησιμοποιήσουν ένα ρομπότ διαπραγμάτευσης πλέγματος. Από την άλλη πλευρά, μια στρατηγική ημερήσιας διαπραγμάτευσης σε μια ανοδική ή πτωτική αγορά θα χρησιμοποιήσει ένα ρομπότ DCA.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από το ποια στρατηγική bot Bitsgap χρησιμοποιείτε, η καλύτερη στρατηγική για ημερήσια διαπραγμάτευση  έχει μερικές ρυθμίσεις go-to:

 • Δεδομένου ότι η ιδέα πίσω από τη στρατηγική ημερήσιας διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης είναι να κάνετε πολλαπλές συναλλαγές μέσα σε μία μόνο ημέρα, τα bot σας πρέπει να ρυθμιστούν για υψηλή συχνότητα. Αυτό σημαίνει μικρά ποσοστά κέρδους και μεγαλύτερη ποσότητα εντολών (30+ επίπεδα πλέγματος).
 • Η διαπραγμάτευση ημέρας απαιτεί συναλλαγές σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να ρυθμίζετε ανάλογα τα διαγράμματά σας μεταξύ 5 και 15 λεπτών.

Ένα bot που ξεχωρίζει ως  ενσάρκωση της απλής στρατηγικής ημερήσιων συναλλαγών είναι το bot scalper. Ωστόσο, είναι διαθέσιμο μόνο στο Kucoin, το οποίο μπορεί να είναι αρκετά περιοριστικό.

Στρατηγική #2 Swing Trading Crypto

Το Swing trading crypto είναι μια στρατηγική, η οποία απαιτεί να απλώνετε τις συναλλαγές σας σε αρκετές ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες. Η ιδέα πίσω από το crypto swing trading είναι να ακολουθήσετε μια τάση της αγοράς και να επωφεληθείτε από τη δυναμική των τιμών. Το ρομπότ DCA Bitsgap θα σας βοηθήσει να συσσωρεύετε περιουσιακά στοιχεία μειώνοντας τη μέση τιμή τους και λαμβάνοντας κέρδος σε ένα συγκεκριμένο όριο.

Κατά συνέπεια, η καλύτερη στρατηγική διαπραγμάτευσης crypto swing στο Bitsgap θα χρησιμοποιήσει το DCA swing trading crypto bot. Δεδομένου ότι οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων swing εκμεταλλεύονται τις μεγαλύτερες κινήσεις των τιμών:

 • Τα ποσοστά βήματος και το take profit σας θα πρέπει να είναι υψηλότερα ή ίσα με 1%.
 • Θα πρέπει να καταγράφετε την τεχνική σας ανάλυση σε χρονοδιαγράμματα μεταξύ 2 ωρών και 1 ημέρας.

Εν κατακλείδι, οι στρατηγικές κρυπτογράφησης swing trading μπορούν να είναι πολύ προσοδοφόρες μόλις η αγορά αποκτήσει δυναμική.

 Στρατηγική #3: Range Trading

Αυτή είναι μια τέλεια στρατηγική όταν η αγορά επιβραδύνει και εισέρχεται σε φάση συσσώρευσης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μια στρατηγική διαπραγμάτευσης εύρους θα αποτελείται από τη δημιουργία ενός bot Bitsgap κρυπτογράφησης πλέγματος που θα διαπραγματεύεται μεταξύ των ανώτερων και κατώτερων επιπέδων της αγοράς.

Ανάλογα με τη μεταβλητότητα της αγοράς, το range trading crypto μπορεί να γίνει εξίσου σε μικρότερα ή μεγαλύτερα χρονικά πλαίσια. Ωστόσο, η καλύτερη στρατηγική διαπραγμάτευσης εύρους θα βρίσκεται κάπου στη μέση, με:

 • Βήματα πλέγματος μεταξύ 1% και 2%.
 • Χρονικό πλαίσιο διαγράμματος μεταξύ 30 λεπτών και 1 ώρας.

Η στρατηγική διαπραγμάτευσης σε εύρος αγοράς απαιτεί τη λιγότερη προετοιμασία και ανάλυση, καθιστώντας την ιδανική όταν ξεκινάτε τις συναλλαγές με κρυπτογραφικά bot.

Λίστα υποστηριζόμενων ανταλλαγών Bitsgap

Η πλατφόρμα Bitsgap καλύπτει έναν αξιοπρεπή αριθμό ανταλλαγών (15 συνολικά), συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου. Τα ανταλλακτήρια που υποστηρίζονται από την Bitsgap είναι τα εξής: Η Bitsgap υποστηρίζει τα εξής ανταλλακτήρια: 1:

 • 💶 Binance
 • 💶 Binance US
 • 💶 Bitfinex
 • 💶 Bittrex
 • 💶 Bybit
 • 💶 Coinbase Pro
 • 💶 FTX
 • 💶 Gate.io
 • 💶 Gemini
 • 💶 HitBTC
 • 💶 Huobi
 • 💶 Kraken
 • 💶 Kucoin
 • 💶 OKX
 • 💶 Poloniex

 Προγράμματα και τιμολόγηση Bitsgap

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στα πακέτα  Bitsgap θα μας επιτρέψει να απαντήσουμε στο ερώτημα “Αξίζει τον κόπο η χρήση της  bitsgap;”

Κατ’ αρχάς, πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν υπάρχει δωρεάν έκδοση αυτού του εργαλείου Bitsgap. Ενώ η πλατφόρμα προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή Bitsgap που διαρκεί 7 ημέρες, μόλις τελειώσει αυτή η περίοδος, θα πρέπει να αναβαθμίσετε σε ένα από τα επί πληρωμή πακέτα.

Το κοστολόγιο χρήση της πλατφόρμας διαμορφώνεται ως εξής:

 • 💶 Βασικό σχέδιο – €29/mo με 2 ενεργά bots πλέγματος, 10 bots DCA και απεριόριστες έξυπνες εντολές.
 • 💶 Premium Plan – €69/mo με 5 ενεργά grid bots, 10 DCA bots και απεριόριστες έξυπνες παραγγελίες. Επιπλέον, αποκτάτε πρόσβαση σε προθεσμιακές συναλλαγές και trailing up για bots.
 • 💶 Pro Plan – €149/mo με όλα τα χαρακτηριστικά από το premium plan, 15 επιπλέον grid bots και τη λειτουργία take profit για bots.

 Είναι το Bitsgap νόμιμο και ασφαλές στη χρήση;

BitsgapΑν αναρωτιέστε αν η Bitsgap είναι νόμιμη, σημειώστε ότι η πλατφόρμα υπάρχει από το 2017. Παρέχει υπηρεσίες συναλλαγών bot για πάνω από 5 χρόνια, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μια νόμιμη επιχείρηση. Επιπλέον, δεν υπήρξαν ποτέ καταγγελίες σχετικά με την ασφάλεια της εφαρμογής.

Επιπλέον, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέσετε παραπάνων επίπεδα ασφάλειας στο λογαριασμό σας με επαλήθευση 2 παραγόντων μέσω μιας εφαρμογής αυθεντικοποίησης και εξωτερικών κλειδιών ασφαλείας υλικού. Αυτό θα πρέπει να διασφαλίζει ότι ο λογαριασμός σας είναι προσβάσιμος μόνο από το δικό σας πρόσωπο.

 Συμπέρασμα

Τα bots είναι εύκολο να ρυθμιστούν χάρη σε ένα διαισθητικό περιβάλλον εργασίας και η πλατφόρμα παρέχει εύχρηστες λειτουργίες, όπως δοκιμές ιστορικού και έτοιμες στρατηγικές.

Ωστόσο, το γεγονός παραμένει ότι το Bitsgap είναι αρκετά ακριβό και θα πρέπει να πληρώσετε την πλήρη τιμή για να αποκτήσετε πρόσβαση στα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά της εφαρμογής. Επίσης, δεν διαθέτει έκδοση για κινητά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε μια ασταθή αγορά όπως η αγορά των κρυπτονομισμάτων.