Αντικειμενική ανασκόπηση του κρυπτο πορτοφολιού ByBit στην Ελλάδα 2022

ByBit

Αξίζει να εξετάσετε το ByBit; Είναι τα τέλη λογικά τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους επαγγελματίες επενδυτές;

Αξίζει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σήμερα;

Πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στην Ελλάδα

Εισαγωγή

Το ByBit Exchange είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που επικεντρώνεται στη διαπραγμάτευση προθεσμιακών συμβολαίων. Με έδρα τη Σιγκαπούρη και έναρξη λειτουργίας το 2018, το ανταλλακτήριο παραγώγων επιτρέπει στους χρήστες να διαπραγματεύονται αέναα συμβόλαια κρυπτονομισμάτων με μόχλευση έως και 100:1.

Το ανταλλακτήριο προσφέρει στους χρήστες μόνο 5 κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία για διαπραγμάτευση περιθωρίου και είναι ένα ανταλλακτήριο καθαρά με ψηφιακά νομίσματα, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας μόνο με ψηφιακό, όχι με fiat, νόμισμα. Αυτός ο συνδυασμός της εστίασης στις προθεσμιακές συναλλαγές και της χρηματοδότησης μόνο με κρυπτονομίσματα καθιστά το ByBit κατάλληλο για πιο έμπειρους εμπόρους και κερδοσκόπους κρυπτονομισμάτων και λιγότερο κατάλληλο για αρχάριους ή για όσους αναζητούν ένα ανταλλακτήριο με ένα ποικίλο σύνολο περιουσιακών στοιχείων που είναι διαθέσιμα για αγορά και εμπόριο. Η αναθεώρησή μας για το ByBit θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν είναι κατάλληλο για εσάς.

Πώς να ανοίξετε το λογαριασμό στο ByBit;

Πώς να ανοίξετε το λογαριασμό στο ByBit;

Η δημιουργία του λογαριασμού σας ByBit Exchange είναι μια πολύ απλή διαδικασία:

 • ⭐️Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της ByBit
 • ⭐️Επιλέξτε εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κινητού τηλεφώνου
 • ⭐️Εισάγετε τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας
 • ⭐️Πληκτρολογήστε τον κωδικό επαλήθευσης που εστάλη στο email ή κινητό – ο κωδικός ισχύει μόνο για 5 λεπτά.

Τελείωσε! Τώρα μπορείτε να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό  σας και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Όπως αναφέρθηκε στην ενότητα πλεονεκτήματα αυτής της αναθεώρησης ByBit, το Bybit είναι ένα εντελώς ανώνυμο ανταλλακτήριο, το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχει διαδικασία “Γνωρίστε τον πελάτη σας” που πρέπει να περάσετε πριν ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Στα περισσότερα άλλα χρηματιστήρια, θα πρέπει να αποδείξετε την ταυτότητά σας προτού αποκτήσετε την πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες συναλλαγών και αυξημένα όρια κατάθεσης και ανάληψης. Αυτό καθιστά το ByBIt ένα ελκυστικό χρηματιστήριο παραγώγων για όσους ανησυχούν για τη διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών.

Φήμη και ασφάλεια

Το ByBit είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα ανταλλακτήρια παραγώγων κρυπτονομισμάτων, με συναλλασσόμενους από όλο τον κόσμο.

Άδεια και ασφάλιση της ByBit

Η νομική οντότητα του Bybit εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, όπως και πολλά άλλα επιτυχημένα χρηματιστήρια παραγώγων.

Το ανταλλακτήριο διαθέτει ισχυρό νομικό πλαίσιο για την αποφυγή αδικαιολόγητων κατασχέσεων ή αιφνίδιων διακοπών από κυβερνητικές αρχές.

Ασφάλεια

Η ByBit είχε το αναμενόμενο πιστοποιητικό SSL και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Δεν απαιτούν KYC- αντίθετα, επιβεβαιώνετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Το ByBit προσφέρει επίσης πρόσθετες επιλογές ασφαλείας, όπως έλεγχο ταυτότητας SMS και Google.

Για να διατηρήσετε τα χρήματά σας ασφαλή, ο ιστότοπος συνιστά τη χρήση ενός εξωτερικού πορτοφολιού (ιεραρχικός προσδιορισμός). Ξοδεύουν επίσης χρόνο για την επεξεργασία των αναλήψεων.

Η ByBit διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα αμοιβής για σφάλματα και ένα ψυχρό πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών για να κατέχει το 100% των κατατεθειμένων περιουσιακών στοιχείων των συναλλασσομένων. Όλα τα αιτήματα ανάληψης περνούν από μια αυστηρή διαδικασία επιβεβαίωσης ανάληψης και όλα τα αιτήματα ελέγχονται χειροκίνητα σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα (08:00, 16:00 και 24:00 UTC).

Χαρακτηριστικά του χρηματιστηρίου

Ρευστότητα

Η ρευστότητα της πλατφόρμας ήταν μια από τις κύριες ανησυχίες των εμπόρων μετά την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας. Ωστόσο, η ομάδα ByBit έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην επίλυση αυτού του προβλήματος και έχει φέρει την πλατφόρμα στη 2η πιο ρευστή πλατφόρμα για παράγωγα κρυπτονομισμάτων σε λιγότερο από ένα χρόνο στον κλάδο.

Διαθέσιμοι τύποι παραγγελίας

Οι τύποι παραγγελιών περιλαμβάνουν:

 • ⭐️Οριακές εντολές
 • ⭐️Εντολές αγοράς
 • ⭐️Όριο διακοπής
 • ⭐️Διακοπή αγοράς
 • ⭐️Μόνο ταχυδρομείο
 • ⭐️Κλείσιμο από το Trigger
 • ⭐️GoodTillCancelled
 • ⭐️ImmediateCancel
 • ⭐️γεμίστε ή σκοτώστε

Αμοιβές συναλλαγών

Τα τέλη διαπραγμάτευσης επιβάλλονται στις εντολές Maker κατά 0,025% και αφαιρούνται από τις εντολές Taker.

Εμπειρία χρήστη

Η ByBit προσφέρει πολλές ανταμοιβές, όπως πολλαπλά μπόνους κατάθεσης, μεγάλες ανταμοιβές παραπομπής και μπόνους  κρυπτονομίσματος για την ολοκλήρωση δραστηριοτήτων, όπως η εγγραφή στην ByBit στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η ενεργός διαπραγμάτευση.

Ενώ το ByBit δέχεται προς το παρόν μόνο μερικά κρυπτονομίσματα, το ανταλλακτήριο θα προσθέσει αναμφίβολα περισσότερα τα επόμενα χρόνια.

Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι μπορείτε να καταθέσετε και να αποσύρετε χρήματα χωρίς τη συνήθη ταλαιπωρία KYC. Δεν χρειάζεται να τους παρέχετε τα προσωπικά σας έγγραφα. Μόλις ανοίξετε το λογαριασμό σας και καταθέσετε το κρυπτονόμισμα, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως τις συναλλαγές. Για τους ανθρώπους που επιθυμούν την προστασία της ιδιωτικής ζωής, αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Εμπειρία χρήστη Bybit

Χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα της πλατφόρμας

Η ByBit προσφέρει στους συναλλασσόμενους ένα σαφές και διαφανές περιβάλλον για νόμιμο και απρόσκοπτο εμπόριο κρυπτονομισμάτων. Η πλατφόρμα είναι διαισθητική, αλλά προσφέρει επίσης εκπαιδευτικά εγχειρίδια για να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να συναλλάσσεστε, καθιστώντας την ιδανική για όσους είναι νέοι στις συναλλαγές, καθώς και για όσους έχουν μεγάλη εμπειρία.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι η λειτουργία επίδειξης, η οποία σας επιτρέπει να εξασκηθείτε και να μάθετε την πλατφόρμα χωρίς να διακινδυνεύσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Διαθέτουν επίσης ένα χρήσιμο ιστολόγιο το οποίο ενημερώνεται τακτικά με νέα και ενημερώσεις.

Σχεδιασμός και εμφάνιση

Θα βρείτε την πλατφόρμα ByBit ελκυστική και απλή. Όλα είναι εύκολα στην πλοήγηση με άνετο μενού. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, θα εφαρμοστεί επίσης η λειτουργία νυκτός για να διευκολυνθεί η περιήγηση στην οθόνη, η οποία νομίζω ότι θα είναι μια σπουδαία προσθήκη.

Πληρωμές

Το ByBit δεν έχει καμία σχέση με το νόμισμα fiat. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας με κρυπτονομίσματα.

Ωστόσο, η ByBit διαθέτει μια πύλη fiat όπου μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονόμισμα για νομίσματα fiat, όπως δολάρια ΗΠΑ, δολάρια Αυστραλίας, γεν, euro και άλλα.

Μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης

Η ByBit δεν χρεώνει για καταθέσεις. Θα πρέπει να πληρώσετε μόνο ένα τέλος μεταφοράς, το οποίο κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν λίγο υψηλό.

Deposits.

Οι μέθοδοι κατάθεσης που είναι διαθέσιμες στο ByBit:

 • ⭐️BTD
 • ⭐️Etherium
 • ⭐️EOS
 • ⭐️XRP
 • ⭐️USDT (ERC-20)
 • ⭐️USDT (ERC-20)

Μέθοδοι ανάληψης

Μέθοδοι ανάληψης που είναι διαθέσιμες στο ByBit:

 • ⭐️BTC
 • ⭐️Etherium
 • ⭐️EOS
 • ⭐️XRP
 • ⭐️USDT (ERC-20)
 • ⭐️USDT (ERC-20)

Δεν υπάρχουν ελάχιστες καταθέσεις, αλλά υπάρχουν ελάχιστες πληρωμές ανάλογα με τον τύπο κρυπτονομίσματος που χρησιμοποιείτε.

Διαθέσιμα ζεύγη

Τα ζεύγη που είναι διαθέσιμα στο ByBit περιλαμβάνουν:

 • ⭐️Bitcoin/δολάριο ΗΠΑ
 • ⭐️Bitcoin/δολάριο ΗΠΑ
 • ⭐️Αιθέρας/δολάριο ΗΠΑ
 • ⭐️XRP/δολάριο ΗΠΑ
 • ⭐️ETH/USDT
 • ⭐️EOS/USDT
 • ⭐️LTC/USDT
 • ⭐️BCH/USDT
 • ⭐️BCH/USDT
 • ⭐️XTZ/USDT

Περιορισμοί

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και τα αέναα συμβόλαια έχουν ανώτατο όριο τιμών 5% για όλα τα ζεύγη συναλλαγών, τόσο για την υψηλότερη τιμή προσφοράς όσο και για τη χαμηλότερη τιμή ζήτησης.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η ByBit διαθέτει διάφορες επιλογές για την εξυπηρέτηση πελατών. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τη σελίδα βοήθειας του ByBit, η οποία προσφέρει απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνει η πλατφόρμα. Αυτή η σελίδα διαθέτει μια χρήσιμη γραμμή αναζήτησης, καθώς και τη δυνατότητα να υποβάλετε ένα ερώτημα αν έχετε κάποιο πρόβλημα στο οποίο δεν μπορείτε να βρείτε απάντηση.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους στο Twitter και στο Telegram όπου θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας. Αν δεν βρείτε αυτό που χρειάζεστε, υπάρχει 24ωρη υποστήριξη μέσω chat στο κάτω δεξιά μέρος της σελίδας.

Εκτός από αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, το ByBit διαθέτει επίσης μια σελίδα ανατροφοδότησης όπου μπορείτε να αφήσετε σχόλια σχετικά με το σχεδιασμό, τα χαρακτηριστικά, τα προβλήματα και πολλά άλλα.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά

Η ByBit προσφέρει μια χρήσιμη εφαρμογή για κινητά, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο στο Google Play όσο και στο App Store. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την εφαρμογή για κινητά σαρώνοντας τον κωδικό QRCode από τον ιστότοπο. Έχουν και άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά.

Ανταμοιβές

Οι νέοι συνδρομητές της ByBit μπορούν να επωφεληθούν από το κουπόνι “Big Deal”, το οποίο τους δίνει ένα κουπόνι 50euro στην αντίστοιχη κατάθεση κρυπτονομισμάτων αν κάνουν την πρώτη τους κατάθεση εντός 48 ωρών από την εγγραφή τους ή ένα κουπόνι αξίας των 10 ευρώ  μετά από 48 ώρες.

Εκπαιδευτικό περιεχόμενο

Μια απλή ματιά στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της ByBit δείχνει πόσο αφοσιωμένοι είναι στο να παρέχουν στους πελάτες τους πολύτιμες συμβουλές συναλλαγών. Αυτό είναι σίγουρα αυτό που διαφοροποιεί την ByBit από τον ανταγωνισμό.

Προσφέρουν επίσης την εκπαιδευτική ενότητα ByBit όπου μπορείτε να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το κρυπτονόμισμα και τις συναλλαγές. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές χωρίς φόβο.

Actions

Η ByBit προσφέρει τακτικά αποκλειστικά κουπόνια, προσφορές διάρκειας, νέες ανταμοιβές για την εγγραφή και ένα πρόγραμμα παραπομπών. Διεξάγουν επίσης τακτικούς διαγωνισμούς και δεν είναι μόνο για διασκέδαση. Μπορείτε να κερδίσετε βραβεία, μπόνους και πολλά άλλα.

 Εξόρυξη

Η ByBit προσφέρει επίσης εξόρυξη στο cloud, η οποία σας επιτρέπει να εξορύξετε ETH με χαμηλό κόστος. Απλά αγοράστε τη σωστή ποσότητα hashrate και συλλέξτε ETH από το cloud.