Zignaly – πλήρης επισκόπηση και κριτική εμπειρογνωμόνων για τους Έλληνες επενδυτές το 2022

Zignaly

Η καλύτερη επενδυτική πλατφόρμα για Ελλάδα

Επενδυτική πλατφόρμα
Capital

Τι μας αρέσει

Πάνω από 6.100 παγκόσμιες αγορές
Πρότυπα ασφάλειας δεδομένων PCIς
Ρυθμίζεται από τις FCA, ASIC, CySEC, NBRB και FSA
Ξεκινήστε συναλλαγές
Επενδυτική πλατφόρμα
eToro

Τι μας αρέσει

Η δυνατότητα αυτόματης αντιγραφής των ενεργειών άλλων επενδυτών
Bitcoin, Ethereum και 60+ άλλα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης στα χέρια σας
Πραγματοποιήστε συναλλαγές με διάφορα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία
Ξεκινήστε συναλλαγές

Μία από τις πιο γνωστές πλατφόρμες αυτοματοποιημένων συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Zignaly είναι ο αριθμός των έμπειρων εμπόρων που προσφέρουν τις υπηρεσίες αντιγραφής της στρατηγικής τους, έτσι οι χρήστες της πλατφόρμας, μπορούν να διαλέξουν ποιά στρατηγική ή έμπορος αντιστοιχούν περισσότερα στις επενδυτικές τους προσδοκίες.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση, θα ξεκινήσουμε με μια ανασκόπηση της πλατφόρμας συναλλαγών  Zignaly για να δούμε σε τι μπορεί να είναι χρήσιμη για τους επενδυτές στην Ελλάδα.

Zignaly, αντίγραφο συναλλαγών cryptocurrency trading bot

Zignaly Το Zignaly είναι μια πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων που σας επιτρέπει να αντιγράφετε τις συναλλαγές των έμπειρων εμπόρων. Η πλατφόρμα εγκρίνει χειροκίνητα τα αιτήματα από τους εμπόρους  που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και, εάν εγκριθούν από τη Zignaly, ο  κάθε χρήστης της πλατφόρμας μπορεί να ακολουθήσει τη στρατηγική του εμπόρου απλά με την εγγραφή του σε αυτόν τον έμπορο.

Για παράδειγμα, ένας χρήστης της Zignaly μεταβαίνοντας στο αρχικό μενού της πλατφόρμας, μπορεί να δεί όλους τους εμπόρους που παρουσιάζονται στην πλατφόρμα, καθώς και να ελέγξει την προηγούμενη τους δραστηριότητα. Στη συνέχεια, θα ανέλυε τα αποτελέσματα του καθενός για να επιλέξει τον έμπορο που κρίνει ως πιο αποτελεσμαστικό. Και τέλος, μόλις εγγραφεί, θα αρχίσει να λαμβάνει συναλλαγές χωρίς να κάνει τίποτα, ο λογαριασμός του θα αντιγράψει όλες τις συναλλαγές του κρυπτο εμπόρου. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε μπροστά  στον υπολογιστή σας ή αν κοιμάστε, το ρομπότ κρυπτονομισμάτων θα συνεχίσει να αντιγράφει τον επιλεγμένο έμπορο.

Πλατφόρμα συναλλαγών

Η πλατφόρμα συναλλαγών Zignaly είναι ένα ισχυρό τερματικό για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, προσβάσιμο 24 ώρες το 24ωρο. Είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη ή μπορεί να λειτουργήσει μέσω όλων των κύριων προγραμμάτων περιήγησης στο διαδίκτυο. Μπορείτε να διαχειριστείτε όλους τους λογαριασμούς ανταλλαγής από ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.

Η πλατφόρμα είναι απλή, σύγχρονη και λειτουργική, επιτρέποντας στους χρήστες να θέτουν προσωπικές προδιαγραφές. Κάθε λειτουργία διαθέτει ενσωματωμένες επεξηγήσεις, ώστε όλοι οι χρήστες να μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τις δυνατότητές της. Η αναθεώρησή μας διαπίστωσε ότι η πλατφόρμα υποστηρίζει τόσο τις βασικές όσο και τις προηγμένες ενέργειες διαπραγμάτευσης που επισημαίνονται παρακάτω:

 • ₿ Βασικές λειτουργίες
 • ₿ Διακοπή απώλειας
 • ₿ Λήψη κέρδους
 • ₿ Διακοπή παρακολούθησης
 • ₿ Προηγμένες λειτουργίες
 • ₿ Αποκλίσεις τιμών
 • ₿ DCA (στρατηγική επαναγοράς)
 • ₿ Φίλτρα ελάχιστου όγκου

Η πλατφόρμα Zignaly επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν πλήρεις στρατηγικές συναλλαγών με ταυτόχρονες εντολές που χρησιμοποιούν το ίδιο συναλλαγματικό υπόλοιπο. Η πλατφόρμα δέχεται όλα τα ζεύγη νομισμάτων από τους ενσωματωμένους παρόχους σημάτων, επιτρέποντας στους χρήστες να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη από την υπηρεσία που έχουν επιλέξει.

Υπηρεσίες

Η Zignaly διαθέτει τέσσερις επιλογές διαπραγμάτευσης:

Copy Trading

Ένα εργαλείο χωρίς προβλήματα και με γνώμονα τα αποτελέσματα. Αντιγράψτε έμπειρους εμπόρους στον τομέα των κρυπτονομισμάτων, επιτρέποντάς σας να έχετε τα ίδια αποτελέσματα. Απλά ορίστε ένα προβλεπόμενο συνολικό υπόλοιπο και η πλατφόρμα θα αναπαράγει αυτόματα τη σχετική δραστηριότητα συναλλαγών σε αναλογία με τον εμπειρογνώμονα. Όλες οι θέσεις και οι ρυθμίσεις διαχειρίζονται από τον έμπορο εκ των προτέρων για μια προσέγγιση χωρίς χέρια. Εναλλακτικά, αν είστε ήδη έμπειρος επενδυτής κρυπτονομισμάτων, μπορείτε να εγγραφείτε για να γίνετε αντιγραφείς της Zignaly και να κερδίζετε εισόδημα από άλλους που επωφελούνται από τις στρατηγικές σας.

 • Σύνδεση ανταλλαγής – Συνδέστε το λογαριασμό σας Zignaly με τα ανταλλακτήρια υποστήριξης που διαθέτετε χρησιμοποιώντας ασφαλή APIs
 • Επιλέξτε έναν έμπορο – Επιλέξτε έναν “εμπειρογνώμονα” για αντιγραφή με βάσει τις προηγούμενες επιδόσεις και το ιστορικό συναλλαγών
 • Επιλέξτε μέγιστο όριο – Υπόλοιπο Υποβάλετε ένα όριο κεφαλαίων προς επένδυση και το εργαλείο θα επενδύσει ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε θέσει.

Το εργαλείο αντιγραφής συναλλαγών χρησιμοποιείται επί του παρόντος από περισσότερους από 90.000 πελάτες με  συνδεδεμένο υπόλοιπο αξίας των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Συμμετοχή στα κέρδη

Αυτό το προηγμένο εργαλείο επιτρέπει στους εμπόρους να αγοράζουν και να πωλούν αυτόματα κρυπτονόμισμα αντιγράφοντας επαγγελματίες εμπόρους. Μπορείτε να αντιγράψετε συναλλαγές από 100 ειδικούς με βάσει τις προηγούμενες αποδόσεις, στρατηγικές και ιστορικά αποτελέσματα. Το βασικό πλεονέκτημα αυτού του εργαλείου διαμοιρασμού κερδών σε σχέση με το παραδοσιακό copy trading είναι ότι οι αμοιβές πρέπει να καταβάλλονται μόνο όταν προκύπτει κέρδος από τις θέσεις. Δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό επένδυσης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να μοιράζετε τα κεφάλαιά σας σε όσους “επαγγελματίες” επιθυμείτε. Διαφοροποιήστε το χαρτοφυλάκιό σας χωρίς να πληρώσετε προκαταβολικά.

Trading Signals

Η αξιοποίηση των δεικτών είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη διαπραγμάτευση περιουσιακών στοιχείων. Η Zignaly προσφέρει πάνω από 21 διαφορετικούς παρόχους σημάτων κρυπτονομισμάτων. Ο αριθμός των διαθέσιμων ολοκληρωμένων σημάτων αυξάνεται συνεχώς, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τα καλύτερα για το δικό σας στυλ συναλλαγών.

Απλώς ενεργοποιήστε αυτή τη λειτουργία μέσω των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας και διαμορφώστε τις συστάσεις τους. Η πλατφόρμα προσφέρει δωρεάν ή επί πληρωμή σήματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από τα Blockchain Sparrows Signals (χωρίς χρέωση) και το Crypto Base Scanner (από 9 ευρώ το μήνα).

Χειροκίνητη διαπραγμάτευση

Μια επιλογή για τους πελάτες που επιθυμούν να εκτελούν τις δικές τους συναλλαγές. Όλα τα απαιτούμενα εργαλεία παρέχονται στην πλατφόρμα Zignaly για μια επιτυχημένη εγκατάσταση συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Οι λειτουργίες επιτρέπουν στους χρήστες να ορίζουν θέσεις εισόδου και εξόδου, να προσθέτουν κλήσεις περιθωρίου, να εισάγουν στόχους DCA/rebuy και πολλά άλλα.

Διαθέσιμα ανταλλακτήρια

Το Zignaly είναι συμβατό μόνο με έναν επιλεγμένο αριθμό ανταλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των Binance, Bitmex, FTX και KuCoin. Αυτό είναι ελαφρώς περιορισμένο σε σχέση με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές. Τα Cryptohopper, Shrimpy και 3commas έχουν συμβατότητα με πάνω από 15 καθιερωμένα ανταλλακτήρια, συμπεριλαμβανομένων των Coinbase και Binance US.

Περισσότερα ανταλλακτήρια, όπως το ByBit, προγραμματίζονται σύντομα, σύμφωνα με τα σχέδια του οδικού χάρτη.

Mobile Trading

Η Zignaly δεν προσφέρει επί του παρόντος εφαρμογή για κινητά. Ωστόσο, η πλατφόρμα είναι συμβατή με φορητές συσκευές όπως τα iPhone και τα iPad. Τα διαγράμματα  μπορούν είναι διαθέσιμα στην οθόνη, κατά την ώρα συναλλαγών θα εμφανίζεται στο αριστερό μέρος της. Παρακολουθήστε τα σήματα, ανοίξτε και κλείστε συναλλαγές και δείτε το ιστορικό συναλλαγών ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Λογαριασμοί Zignaly

Υπάρχουν δύο τρόποι για να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας Zignaly Exchange. Μπορείτε είτε να στείλετε χρήματα από ένα ανταλλακτήριο/χρηματοκιβώτιο κρυπτονομισμάτων, είτε να αγοράσετε κρυπτονόμισμα από έναν τρίτο πάροχο, την Challengelly. Απλά επιλέξτε το λογότυπο κατάθεσης στο λογαριασμό συναλλάγματος. Μπορείτε να καταθέσετε εκατοντάδες νομίσματα ψηφιακών νομισμάτων, όπως BTC, USDC, XRP και LTC.

Πλεονεκτήματα:

 • ₿ Καμία χρέωση
 • ₿ Κατάλληλο για επίπεδο εισόδου
 • ₿ Μεγάλη επιλογή παρόχων σήματος
 • ₿ Εύκολη στη χρήση και διαισθητική πλατφόρμα συναλλαγών
 • ₿ Σταθερά πρωτόκολλα ασφάλειας και προστασίας
 • ₿ Απεριόριστα ζεύγη νομισμάτων και θέσεις συναλλαγών

Μειονεκτήματα

 • ₿ Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά
 • ₿ Δεν υπάρχει λογαριασμός επίδειξης
 • ₿ Περιορισμένες συμβατές ανταλλαγές

Ασφάλεια και προστασία

Η πλατφόρμα είναι ένα ασφαλής και δεν αποτελεί το μη καταπιστευτικό επενδυτικό μέσο. Τα κεφάλαια που κατατίθενται στο ανταλλακτήριο Zignaly ανήκουν στην Binance και όχι στην εταιρεία. Η Binance συμμορφώνεται με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρωτόκολλο ασφαλείας ISO/IEC 27001 με κάλυψη που περιλαμβάνει ένα ασφαλιστικό ταμείο που φυλάσσεται σε ΅ψυχρό” (εξωτερικό) πορτοφόλι και την προστασία του ταμείου SAFU.

Ετυμηγορία Zignaly

Η Zignaly προσφέρει μια έξυπνη λύση που επιτρέπει την αυτοματοποιημένη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων και τα εργαλεία διαμοιρασμού κερδών υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών. Η απλή διεπαφή λογισμικού επιτρέπει στους πελάτες να συνδέουν τους λογαριασμούς ανταλλαγής και TradingView για να αναλύουν χειροκίνητα ή αλγοριθμικά μοτίβα διαγραμμάτων ή να αντιγράφουν τις θέσεις που έχουν ανοίξει άλλοι επιτυχημένοι έμποροι.

Συχνές ερωτήσεις

🔻 Είναι η Zignaly ασφαλής;

💶 Ναι, η Zignaly είναι μια ασφαλής πλατφόρμα των διαδικτυακών συναλλαγών. Η ασφάλεια των δεδομένων συναλλαγών αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για την εταιρεία, με 2FA διαθέσιμο για προσθήκη σε λογαριασμούς, κλειδιά API με κρυπτογράφηση RSA και προστασία κεφαλαίων SAFU.

🔻 Είναι η Zignaly δωρεάν για τους συναλλασσόμενους της Binance;

💶 Ναι, η Zignaly είναι δωρεάν. Πραγματοποιήστε τις συναλλαγές με οποιοδήποτε υπόλοιπο και όγκο χωρίς μηνιαίο κόστος. Απλά ανοίξτε έναν λογαριασμό στο Zignaly και ξεκινήστε να διαπραγματεύεστε νομίσματα ψηφιακών νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Uniswap, Bitcoin, Binance Coin και άλλων.

🔻 Είναι η Zignaly νόμιμη;

Zignaly💶 Η Zignaly προσφέρει μια νόμιμη υπηρεσία που επιτρέπει στους συναλλασσόμενους να ενισχύσουν το χαρτοφυλάκιο τους με αυτοματοποιημένες λειτουργίες. Συνδεθείτε με έναν πάροχο από τον κατάλογο των υποστηριζόμενων ανταλλαγών και ξεκινήστε τις συναλλαγές.

🔻 Είναι η Zignaly καλή;

💶 Το Zignaly είναι σχετικά απλό στη χρήση, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για νέους επενδυτές  που επιθυμούν να δοκιμάσουν την αυτοματοποίηση. Η εταιρεία συνεργάζεται επίσης με ορισμένα σημαντικά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένης της Binance.

🔻 Προσφέρει η Zignaly λογαριασμό επίδειξης;

💶 Η Zignaly δεν προσφέρει επί του παρόντος λογαριασμό επίδειξης. Ωστόσο, δεν απαιτούνται επενδύσεις ελάχιστου όγκου, οπότε μπορείτε να εξασκηθείτε με τα εργαλεία αυτοματοποιημένων συναλλαγών με ένα μικρό αρχικό κεφάλαιο.

Προσοχή!

⚠️ Εμείς δεν δίνουμε συμβουλές χρηματοοικονομικού χαρακτήρα! Απλώς παρουσιάζουμε τις πληροφορίες από διαφορετικές οπτικές γωνίες! ⚠️
Petros Lorelis
Συγγραφέας και ειδικός: Πέτρος Λορέλης
Επαφές:
Twitter: @Petros_Lorelis
LinkedIn: Πέτρος Λορέλης